Από τη Μάρω Ζουγανέλη.

Ένα άψογο bridal look αποτελείται από τον αριστοτεχνικό συνδυασμό του νυφικού με το μακιγιάζ και το χτένισμα. Σήμερα κάνουμε focus στα μαλλιά και συγκεκριμένα στο ultra-glamorous νυφικό χτένισμα, το οποίο μπορείτε να πετύχετε άμεσα και πολύ έυκολα αν επιλέξετε τρέσες. Και επειδή οι επιλογές είναι πολλές ( με κλιπς, ραφτές κτλ), η Αλεξάνδρα Μπαξεβανίδου, μας ξεναγεί στον υψηλής αισθητικής και ποιότητας κόσμο του Perucce Φυσικά Μαλλιά και μας μαθαίνει όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για τις τρέσες, για μια εντυπωσιακή bridal εμφάνιση! 

Γιατί όλες οι brides-to-be θέλουν να βάλουν τρέσα;

O λόγος που οι περισσότερες νύφες έχουν αδυναμία στην τρέσα είναι ο άμεσος όγκος που προσφέρει μέσα σε λίγη ώρα και μάλιστα με ελάχιστες κινήσεις. Φυσικά το επιπλέον μήκος της τρέσας μπορεί να αναδείξει περισσότερο το νυφικό χτένισμα και να χαρίσει ένα άψογο τελικό αποτέλεσμα. 

Φωτογραφία από @Angelo Pantazis / 

Ποιες επιλογές σε τρέσες και extensions δίνει το Perucce Fisika Mallia; Θέλουμε να τα μάθουμε όλα!

Οι επιλογές είναι πολλές! Καταρχάς, τις τρέσες με κλιπς που μπορούν και οι ίδιες οι νύφες να τοποθετήσουν εύκολα, γρήγορα και απλά. Έπειτα, έχουμε τις τρέσες που ράβονται κοντά στην ρίζα των μαλλιών και διαρκούν για τουλάχιστον ενάμιση μήνα. Τότε θα πρέπει να γίνει επανατοποθέτηση, καθώς τα μαλλιά μακραίνουν και πρέπει να τα επαναφέρουμε στο αρχικό σημείο. Τα tape extensions είναι μικρά κολλητά τρεσάκια, τα οποία τοποθετούνται κοντά στην ρίζα. Είναι πολύ ελαφριά, σχεδόν αόρατα και κάθε περίπου ενάμιση μήνα θέλουν και αυτά επανατοποθέτηση, αλλάζοντας μόνο την αυτοκόλλητη ταινία. Ακόμα μία επιλογή είναι τα extensions κερατίνης, λεπτά, διακριτικά τουφάκια και μάλιστα με την δυνατότητα επανατοποθέτησης στο τρίμηνο. Τέλος, τα micro rings extensions, επίσης λεπτά, διακριτικά τουφάκια τα οποία στηρίζονται σε μικρό μεταλλικό κρικάκι και έχουν επένδυση σιλικόνης – στο χρώμα των μαλλιών πάντα- για την προστασία της τρίχας, με δυνατότητα επανατοποθέτησης στους 3 μήνες.

Τι είναι αυτό που κάνει το Perucce Fisika Mallia να ξεχωρίζει;

Σίγουρα αυτό που μας ξεχωρίζει είναι η πολυετής εμπειρία μας στο χώρο, ο επαγγελματισμός μας και η άριστη ποιότητα φυσικής τρίχας.

Πώς βοηθάτε μια νύφη να αποφασίσει ποια είναι η σωστή τρέσα;

Χρησιμοποιούμε την εμπειρία μας και κάνουμε τις προτάσεις μας ανάλογα με την ποσότητα και το μήκος των  μαλλιών της κάθε νύφης και – φυσικά- σε συνδυασμό με το bridal χτένισμα που έχει επιλέξει. Κάθε νύφη είναι ξεχωριστή όπως είναι και τα προϊόντα μας.

Φωτογραφία: www.freepik.com

Ποια είναι η τάση που επικρατεί ανάμεσα στις νύφες; Τι παρατηρείτε να επιλέγουν περισσότερο;

Οι περισσότερες νύφες επιλέγουν τρέσες με κλιπς, για να μπορούν να τις βάζουν και να τις βγάζουν όποτε εκείνες επιθυμούν. Είναι απίστευτα πρακτικές και ευκολοφόρετες!

Tι προτείνετε περισσότερο στις brides-to-be; Ραφτή τρέσα ή με κλιπς;

Το αποτέλεσμα είναι σίγουρα το ίδιο όμορφο, επομένως, κατόπιν συζητήσεως με την ενδιαφερόμενη, καταλήγουμε στην πιο σωστή για εκείνη απόφαση.

Φωτογραφία:  www.freepik.com

Ποια είναι η διαδικασία παραγγελίας και εφαρμογής;

Αρχικά γίνεται μία πρώτη επίσκεψη στον χώρο μας για να δούμε από κοντά τα μαλλιά της κάθε νύφης, να πάρουμε τα σωστά μέτρα και φυσικά να μελετήσουμε το χρώμα. Το δεύτερο ραντεβού θα είναι σε δύο με τρεις εργάσιμες ημέρες, για την εφαρμογή της τρέσας ή των extentions στα μαλλιά της.

Ποιες είναι οι συμβουλές σας για την καλύτερη περιποίηση της τρέσας;

Σε όλες τις πελάτισσες δίνουμε γραπτώς τις απαραίτητες οδηγίες για την σωστή περιποίηση της μεθόδου που θα επιλέξει. 

Πώς δεν θα φαίνεται η τρέσα μέσα από τα φυσικά μαλλιά;

Για να μην φαίνεται η τρέσα θα πρέπει να έχουν παρθεί τα σωστά μέτρα του κεφαλιού, να μπαίνουν οι τρέσες στα σωστά σημεία και το κυριότερο να μπει η σωστή ποσότητα, ανάλογα πάντα και από την ποσότητα των μαλλιών και το κούρεμα-φιλάρισμα που έχει κάθε κοπέλα, ώστε τα μαλλιά της να «δένουν» σωστά με τα πρόσθετα. Αυτό φυσικά το αναλαμβάνουμε, χωρίς καμία επιβάρυνση, εμείς!

Πολλές brides-to-be φοβούνται μήπως η τρέσα «κρεμάσει». Υπάρχει κάποια συμβουλή για να μη συμβεί αυτό το δυσάρεστο σενάριο;

Με το σωστό κρεπάρισμα που γίνεται στην περιοχή που τοποθετούνται τα κλιπς, δεν υπάρχει πιθανότητα να δημιουργηθεί κάποιο ”προβλημα”.

Φωτογραφία από @Olya Kobruseva / Pexels

Mπορούμε να επέμβουμε στην τρέσα, όσον αφορά το μήκος ή το χρώμα;

Φυσικά και μπορούμε διότι στην εταιρεία Perucce Φυσικά Μαλλιά, όλα τα προϊόντα δημιουργούνται κατόπιν παραγγελίας.

Ένα tip για τις αναγνώστριες του ”Yes I Do” που λατρεύουν τις τρέσες:

Θα σας απαντήσω με το moto μας: “Προσθέστε γοητεία”! 

Perucce Φυσικά Μαλλιά

Site: www.perucce.gr

Instagram @peruccefisikamallia

Facebook: @perucce.hair

Must Read:

Hair for her: Βρείτε το ιδανικό νυφικό χτένισμα σύμφωνα με το ζώδιό σας

Perfect veil: Πως να επιλέξεις το σωστό πέπλο για το νυφικό σου

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!