Μαλλιά: Πάνω,  Κάτω ή Πάνω-Κάτω;

Από την Αρετή Δελή.
Πολλές νύφες, επιλέγουν να έχουν τα μαλλιά τους κάτω, χαλαρά και ανέμελα. Αν έχετε άγχος για κάποιο σημείο στο πρόσωπο σας που θέλετε να κρύψετε, όπως για παράδειγμα τα πεταχτά αυτιά, τότε καλυτέρα να κάνετε ένα όμορφο χτένισμα στα μαλλιά με αέρινες μπούκλες και να τα αφήσετε ελεύθερα κάτω.
Διαφορετικά σκεφτείτε πολύ σοβαρά να τα μαζέψετε ψηλά. Ο λόγος είναι ότι όλοι εκείνη τη μέρα θα θέλουν να σας αγκαλιάσουν, να σας φιλήσουν, να σας αγγίξουν και πολύ γρήγορα το ανάλαφρο, ανέμελο χτένισμα σας θα πέσει, θα μοιάζει ατημέλητο και τα μαλλιά θα κολλούν πάνω στο πρόσωπο σας από τη ζέστη.


advice_hair_7

Ο κομμωτής σας μπορεί να σας προτείνει αμέτρητες επιλογές από πανέμορφους κότσους, μοντέρνους, κλασσικούς, χαμηλούς, ρομαντικούς, ρετρό, με κοτσιδάκια και χίλια δυο αξεσουάρ για να τον ομορφύνετε ακόμα περισσότερο.
Μην ξεχνάτε τα… Καπέλα! Με φτερά, με βέλο, μικρά, μεγάλα, δίνουν ένα πιο θεατρικό και chic αέρα και μετατρέπουν κάθε γυναίκα σε ντίβα των 40’s.
advice_hair_2
Glitter Spray και Gel:

Προς θεού όχι!! Όχι άλλη χρυσόσκονη, αστερόσκονη, μπριγιαντίνη, ασημόσκονη στα μαλλιά μιας νύφης.
Μην κάνετε δραστικές αλλαγές στα μαλλιά σας λίγο πριν το γάμο! Μπορεί να καταλήξετε να μισείτε τις φωτογραφίες του γάμου σας , μόνο και μόνο επειδή πάνω στον πανικό των ημερών πιστέψατε ότι θα μπορούσατε να μοιάσετε το μοντέλο της φωτογραφίας. Φρεσκάρετε το χρώμα σας 1 βδομάδα πριν το γάμο και σε καμία περίπτωση μην επιλέξετε να πειραματιστείτε. Πάνω από όλα όμως μην ντραπείτε να συζητήσετε κάθε απορία, αγωνία και ιδέα που έχετε με τον κομμωτή σας. Μπορεί εσάς να σας φαίνεται η ιδέα σας χαζή ή παιδική αλλά εκείνος να τη μεταμορφώσει και να την φέρει στην bridal εκδοχή της!

hair2