Ο Δημήτρης Παπακυριακού δεν είναι ένας απλός κομμωτής. Είναι ο hairstylist που θα ήθελες να έχεις σίγουρα σε όλη την προετοιμασία σου για την μεγάλη μέρα! Θα σε συμβουλεύσει, θα σου προτείνει και στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι κάτι παραπάνω από αυτό που είχες φανταστεί! Πάντως να ξέρεις για να “χαλαρώσεις”, όπως και ο ίδιος λέει η φράση Wedding Hair δεν υπάρχει!Μας απαντά παρακάτω σε οκτώ βασικές hair ερωτήσεις που θα σας βοηθήσουν πάρα πολύ!

Yes I do Dimitris Papakiriakou 1

Δημήτρη καταρχήν δώσε μερικά tips για το τι πρέπει γενικά να κάνουμε στα μαλλιά μας και κάθε πότε ώστε να τα διατηρούμε υγιή και περιποιημένα;

Tip No1 – Ξεμπερδεύουμε τα μαλλιά Πρωί – Μεσημέρι- Βράδυ.

Tip Νο2 – Conditioner οπωσδήποτε κάθε φορά που λουζόμαστε.

Tip Νο3 – Κούρεμα μια φορά κάθε 2-3 μήνες.

Tip Νο4 – Γενικά πολύ καλά προϊόντα βοηθάνε στην διατήρηση της υφής και του χρώματος ενδιάμεσα από τις επισκέψεις μας στο κομμωτήριο.

Φέτος γενικά υπάρχει κάποια συγκεκριμένη/-νες τάση ή τάσεις που επικρατούν στο θέμα μαλλιά; Από χρώματα μέχρι κουρέματα και χτενίσματα;

Ένα και βασικό massive trend η χωρίστρα στη μέση και τα φυσικά χρώματα και χτενίσματα στα μαλλιά.

Yes I do Dimitris Papakiriakou 6

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι ένας κομμωτής να μπει στην ψυχολογία μιας νύφης και να αποδώσει αυτό που θέλει για την ημέρα του γάμου της ή και κάτι παραπάνω;

Στόχος δεν θα πρέπει είναι να μπεις στην ψυχολογία της Νύφης αλλά να τη βοηθήσεις να βρει αυτό που θέλει και να την απαλλάξεις από το extra άγχος κατά την περίοδο των ετοιμασιών του γάμου.

Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθεί γενικά η κάθε νύφη για τα μαλλιά της (πχ προϊόντα που πρέπει να χρησιμοποιεί) ; Αν επιθυμεί  για παράδειγμα μια ριζική αλλαγή εσύ τι προτείνεις;

Ριζική αλλαγή  πριν το Γάμο: Δε με βρίσκει σύμφωνο. Στόχος είναι τα μαλλιά της νύφης να είναι όσο πιο κοντά στον εαυτό της για να νιώθει άνετα και να της αρέσει ο εαυτός ακόμα και μετά από χρόνια βλέποντας τις φωτογραφίες.

Yes I do Dimitris Papakiriakou 13

Μια νύφη με pixie μαλλί  έχει επιλογές για να κάνει κάτι διαφορετικό ή είναι «καταδικασμένη» λόγω κουρέματος;

Σίγουρα οι επιλογές περιορίζονται, πάντα όμως μπορούμε να είμαστε δημιουργικοί και να βρούμε τρόπους να δώσουμε κάτι διαφορετικό και όμορφο, ακόμα και ένα hair accessorie θα κάνει τη διαφορά!

 «Στημένο vs επιμελώς ατημέλητο μαλλί»: Πολλές νύφες λένε ότι δεν θέλουν καθόλου ένα στημένο μαλλί, όπου η μπούκλα με μπόλικη λακ είναι χαρακτηριστικό της αλλά επιθυμούν ένα επιμελώς ατημέλητο. Ωστόσο πολλές φορές αυτό δεν συμβαίνει. Εσύ τι θα πρότεινες;

Τα χαλαρά ατημέλητα μαλλιά πολλές φορές είναι πιο δύσκολα να αποδοθούν από τα στημένα. Θεωρώ ότι κάθε ένα από τα δύο έχει θέση σε ένα γάμο αναλόγως το Concept του γάμου, το νυφικό και τον άνθρωπο που θα τα φορέσει.  Δεν είναι μόνο το ένα ή μόνο το άλλο.

Yes I do Dimitris Papakiriakou 5

Groom and the wedding: Ποιες είναι οι βασικές συμβουλές περιποίησης για τους υποψήφιους γαμπρούς;

Ο άντρας τα τελευταία χρόνια ασχολείται γενικότερα με τον εαυτό του. Έτσι λοιπόν και ο γαμπρός μπορεί (θεωρώ) να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό του πριν τον γάμο για μια περιποίηση προσώπου (γενικότερα) και στην ετοιμασία να δώσει σημασία σε λεπτομέρειες όπως: Κούρεμα- Χτένισμα – Μούσι.

yes i do gr grooms hairstyle 7

Δώσε μας 3 βασικά Yes I do και 3 No I don’t hair tips!

Yes I Do

Tip No1 – Να δείτε πολλές εικόνες πριν αποφασίσετε το concept των μαλλιών σας.

Tip No2 –  Να πάρετε προτάσεις από περισσότερους από έναν ειδικό.

Tip No3 –  Be your self!

Yes I do Dimitris Papakiriakou 17

No I Don’t

Tip No1-  Μην ζητήσετε την γνώμη από πολλούς φίλους και συγγενείς. Ρωτ’ηστε αυτούς που γενικά τα γούστα σας ταιριάζουν.

Tip No2 – Μην διαλέξετε μαλλιά πολύ καιρό πριν τον γάμο, γιατί μπορεί να αλλάξετε γνώμη καθώς η προετοιμασία του γάμου θα ολοκληρώνεται.

Tip No3 –  Μην σκέφτεστε τη φράση «Wedding Hair» κυριολεκτικά. Δεν υπάρχει στην πραγματικότητα.

Yes I do Dimitris Papakiriakou 4

Στοιχεία επικοινωνίας

HAIR STUDIO 30 , Αρχελάου 30 Καλλιμάρμαρο, τηλ. 210 7226777

Facebook https://www.facebook.com/HAIRSTUDIO30/timeline ή εδώ 

Από την Αργυρώ Γιακούμα