Ξεχάστε περίτεχνους κότσους, τόνους πυκνών τρεσών και χτενίσματα που μοιάζουν σαν άλυτοι, δυσκολονόητοι γρίφοι. Οι γάμοι του 2020 μπορεί να ήταν ελάχιστοι, να απέφυγαν τους πολλούς καλεσμένους και να πραγματοποιήθηκαν σε ξωκλήσια με 2 μάρτυρες, όμως κατάφεραν να αποδείξουν πως τελικά σημασία έχει η αγάπη. Οτιδήποτε επιτηδευμένο και κάθε προσπάθεια επίδειξης πήγαν περίπατο με αποτέλεσμα το 2021 τα ζευγάρια να κάνουν focus σε αυτό που πραγματικά έχει ουσία.

Φωτογραφία: prostooleh – www.freepik.com

Έτσι, η νύφη του 2021 φαίνεται να απορρίπτει την υπερβολή στην εμφάνισή της και αυτό αντικατοπτρίζεται από τα hair trends του 2021.

Natural

Το κλειδί βρίσκεται στη λέξη «φυσικότητα», γι’ αυτό και τα bridal hair trends εισάγουν τα χτενίσματα στη συνθήκη αυτή, δίνοντάς τους ένα πιο natural ύφος. Σκοπός είναι η βελτίωση και όχι η εξ’ ολοκλήρου αλλαγή. Τονίζουμε τα φυσικά χαρακτηριστικά ξεχνώντας τη λέξη «υπερβολή», ενώ δίνουμε χώρο στη διαφορετικότητα και στο προσωπικό στιλ κάθε νύφης.

Φωτογραφία: Angela & Evan Photography

Glossy

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στη λάμψη και την υγεία των μαλλιών που θα ακτινοβολούν σε κάθε βήμα. Αυτό προϋποθέτει τη σωστή περιποίηση με προϊόντα και στοχευμένες θεραπείες, αλλά και χτενίσματα που δεν θα κρύβουν το εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Φωτογραφίες: Jonas Gustavasson/ MCV Photo / Alyssa Greenberg

Same Old

Για τους καλοκαιρινούς γάμους, σταθερή επιλογή παραμένουν τα beach waves που έχουν λατρέψει όλες οι γυναίκες επι γης. Αυτή τη φορά οι νύφες μοιάζουν λες και έχουν βγει κατευθείαν από τη θάλασσα.

Φωτογραφίες: Willowby / Masato Onoda 

Hair Accessories

Το 2019/2020 έκαναν μια δυναμική εμφάνιση, το 2021 θα τα βλέπουμε πιο συχνά καθώς μη ξεχνάμε πως οι νύφες και ο γαμπροί του σήμερα δεν σταματούν στιγμή να ξεχνούν τις καταβολές τους, ότι δηλαδή ανήκουν στη γενιά των millennials. Τα αξεσουάρ μαλλιών θα γίνουν το go-to trend, αφού το είδαμε και στις πασαρέλες της χρονιάς που μας πέρασε.

Φωτογραφίες: Masato Onoda / Berta

Τα φετινά hair trends δεν σημαίνει πως θα αποθαρρύνουν μια νύφη από το να είναι ο εαυτός της. Αν η λέξη «υπερπαραγωγή» δεν ξεκολλάει από το μυαλό σας, μη διστάσετε να την πραγματοποιήσετε αφού σας εκφράζει. Οι τάσεις εμφανίζονται για να προτείνουν και όχι για να επιβληθούν. Ακούστε τη δική σας φωνή και γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας στη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σας.

Must Read:

Ioannis Michalelis: O «μάγος» των bridal looks!

ghd | Πώς θα έχετε εύκολα και γρήγορα τέλεια χτενισμένα μαλλιά, χωρίς κομμωτήριο;

Τα 9 πιο όμορφα νυφικά αξεσουάρ μαλλιών του καλοκαιριού

Most Popular:

Από την Πριγκίπισσα Βεατρίκη στην Emma Stone και τον Sean Penn, αυτοί είναι οι celebrities που παντρεύτηκαν το 2020!

Βάπτιση & Συμβολισμοί: Όλα όσα δεν γνωρίζετε για το μυστήριο της βάπτισης!

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.