Έχετε εντοπίσει το νυφικό φόρεμα που θα φορέσετε και το μακιγιάζ που θα αναδείξει το πρόσωπό σας αλλά ακόμη δεν έχετε αποφασίσει ποιο στιλ από τα νυφικά χτενισματα σάς ταιριάζει.Μάθετε πώς θα βρείτε το πιο κατάλληλο χτένισμα για εσάς ώστε να φαίνεστε εκθαμβωτική και να σας αντιπροσωπεύει. Δείτε παρακάτω τις τελευταίες προτάσεις της μόδας για τη νύφη της Άνοιξης, ώστε να πάρετε ιδέες και να εμπνευστείτε.

Πώς να επιλέξετε το ιδανικό χτένισμα

Σκεφτείτε πως το νυφικό χτένισμα μοιάζει με ένα παζλ: πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε το περίγραμμά του και ύστερα να εστιάσετε στις περαιτέρω λεπτομέρειες.

Συγκεντρώστε φωτογραφίες με νυφικά χτενίσματα που σας αρέσουν όταν προγραμματίσετε την πρώτη συνάντηση με τον κομμωτή σας.

Συζητήστε μαζί του και περιγράψτε του πώς θέλετε να είναι, για να καταλάβει ο επαγγελματίας τις ανάγκες και τις προσδοκίες σας.

Decorated Hair
Decorated Hair

Δοκιμάστε διαφορετικές εκδοχές των επικρατέστερων χτενισμάτων ώστε να έχετε εικόνα του εαυτού σας προτού κατασταλάξετε στο τελικό.

Στο πρώτο δοκιμαστικό  φροντίστε να επικεντρωθείτε στην κατανομή του όγκου των μαλλιών σας ώστε να εξασφαλίζεται η αρμονία στο πρόσωπό σας.

Bohemian style
Μποέμ style

Το σημείο τοποθέτησης της βάσης του χτενίσματος, η σύνδεση των μαλλιών με την φράντζα και τις πλαϊνές τούφες, η ανάδειξη του μήκους ή της υφής τους καθορίζουν το μεγαλύτερο ποσοστό της επιτυχίας.

Λιγότερο σημαντικό ρόλο διαδραματίζουν οι λεπτομέρειες στην τεχνοτροπία, ο στολισμός και το φινίρισμα γι αυτό δοκιμάζονται στο δεύτερο δοκιμαστικό του νυφικού χτενίσματος.

Boho style
Boho style

Αν σχεδιάζετε να στολίσετε το κεφάλι σας με πέπλο ή κουάφ, καλό είναι να τα έχετε μαζί σας στα δοκιμαστικά για να μπορεί ο επαγγελματίας να κάνει τις διορθώσεις που χρειάζεται το χτένισμα.

Long hair bridal style
Long hair bridal style

Χρήσιμες συμβουλές για το νυφικό χτένισμα

Είναι σημαντικό να έχετε στο νου σας ότι το προφίλ της νύφης που φωτογραφίζεται πιο συχνά είναι το αριστερό, λόγω της θέσης της δίπλα στον γαμπρό.

Ανέμελο στυλ
Ανέμελο στυλ

Οι φωτογράφοι συνήθως αποτυπώνουν στιγμιότυπα του ζευγαριού με κατεύθυνση από τη μέση προς τα αριστερά, επομένως η αριστερή σας πλευρά είναι αυτή που θα φωτογραφηθεί περισσότερο.

Μισά μαλλιά πάνω & μισά κάτω.
Μισά μαλλιά πάνω & μισά κάτω.

Προσπαθήστε να βεβαιωθείτε ότι ο κομμωτής σας έχει κατανοήσει την επιθυμία σας, ακούστε προσεκτικά την τοποθέτησή του και αφήστε στην άκρη τις γνώμες τρίτων.

Romantic style
Romantic style

Τα αγαπημένα σας πρόσωπα εκφράζουν πολλές και διαφορετικές γνώμες που είναι πιθανό να σας μπερδέψουν και να «χάσετε» το πραγματικό σας «θέλω».

Ψηλό updo
Updo style

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας, κοιτάξτε με ειλικρινή ματιά την εικόνα σας στον καθρέφτη και σιγουρευτείτε ότι το νυφικό χτένισμα που έχετε επιλέξει ταιριάζει στο στιλ σας.

Bridal braid
Bridal braid

Ο στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να αναδείξετε τον εαυτό σας και να αισθάνεστε άνετα με το νυφικό σας χτένισμα καθώς θα βρίσκεται αποτυπωμένο στις αναμνήσεις και τις φωτογραφίες σας.

Yes I do team