Τα λουλούδια σε έντονα, φωτεινά χρώματα με πρωταγωνιστή τη ντάλια, είναι το επικρατέστερο wedding trend του 2019. Αν είστε, λοιπόν, flower lover και επιθυμείτε να ενσωματώσετε στο bridal hairstyling τα αγαπημένα σας άνθη, έχουμε συγκεντρώσει τα πέντε πιο όμορφα διανθισμένα hairstyles.

Up-dos with a – floral- twist

Ένα επιμελημένο up-do χτένισμα κάνει perfect match με floral στοιχεία. Είτε φρέσκα σε ζωηρά χρώματα, είτε αποξηραμένα σε «σβησμένα» pale χρώματα, τα άνθη μπορούν να τοποθετηθούν πολύ εύκολα στα up-dos hairstyles και να δείχνουν όμορφα.

yes-i-do-hairstyles-up-dos-floral-003.jpg

yes-i-do-hairstyles-up-dos-floral-002.jpg

Photo by Oliver Fly Photography 

Modern style

Είτε αποφασίσετε να πάτε all-the-way με λιτά χαλαρά μαλλιά είτε με half-up half-down , τότε θα σας προτείναμε ένα λουλούδι-statement για να ολοκληρώσετε το ανάλαφρο hairstyling. Άνθη όπως η παιώνια , η ντάλια, η μανόλια ή η ανεμώνη έχουν την τιμητική τους σε τέτοιου είδους χτενίσματα.

Photo by Brumley Wells Photography

Flower Crown

Το πιο αγαπημένο hairstyling είναι για πολλούς λόγους το flower crown. Είναι ιδανικό για κάθε εποχή, μπορεί να φορεθεί στη γαμήλια τελετή και να αφαιρεθεί στο after-party. Ζητήστε τη βοήθεια του έμπειρου florist προκειμένου να σας προτείνει ένα εποχιακό συνδυασμό από άνθη σε συνδυασμό με τον ανθοστολισμό του χώρου και φυσικά την ανθοδέσμη.

yes-i-do-floral-crown-bridal-hairstyles-009.jpg

yes-i-do-floral-crown-bridals-hairstyles-008.jpg

yes-i-do-floral-crown-0010.jpg

Foliage

Αν επιθυμείτε κάτι πιο απλό και κομψό ταυτόχρονα, δεν χρειάζεται να ενσωματώσετε τα πέταλα. Αρκεί μόνο λίγη ποσότητα από greenery που έχετε επιλέξει για τη διακόσμηση όλου του γάμου. Tα up-dos ή τα chignons ενδείκνυνται για τέτοιου είδους, dramatic χτενίσματα.

yes-i-do-foliage-0011.jpg

Floral installation

Η πιο hot τάση που επικρατεί στα bridal χτενίσματα των τελευταίων νυφικών looks των celebrities είναι η προσθήκη μικρών λευκών ανθών… 

Photo by Katie Grant PhotographyPhoto by Michelle Lange Phototgraphy

Από τη Μάρθα Ντάβαρη

Διαβάστε επίσης…

Τα 10 χτενίσματα που πρέπει να κάνει κάθε καλεσμένη γάμου 

Fall hair, don’t care: 8+1 χτενίσματα για την φθινοπωρινή νύφη

Νυφικά φθινοπωρινά χτενίσματα: 7 ιδέες για να εμνευστείτε