Κεφάλαιο bridal hair. Ένα από τα βασικά ζητήματα που κάθε νύφη καλείται να αντιμετωπίσει. Ζητήσαμε από την ομάδα του hairstylist Ιδομενέα Μάντζου – Art of Hair να μας προτείνουν την ημέρα φωτογράφισής για τα Mac Cosmetics, 4 βασικά bridal hair looks που σίγουρα θα λατρέψετε και ταιριάζουν με όποιο στυλ νυφικού και αν επιλέξετε. Boho, romantic με ανέμελες τούφες, επιτηδευμένο και all time classic ίσιο ή χαλαρό chignon; Εσείς πιο θα επιλέξετε;

Yes I do Idomeneas Mantzos Art of Hair 1

Η ομάδα του Art of Hair προτείνει…

Ένα ωραίο νυφικό χτένισμα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο της εμφάνισής μας την ημέρα του γάμου μας αλλά δεν είναι αυτοσκοπός. Για να επιλέξουμε το σωστό look θα πρέπει να συνυπολογίσουμε κάποια στοιχεία ώστε να πετύχουμε το τέλειο σύνολο.

Bohemian 

Σωστή επιλογή όταν το νυφικό μας έχει ένα υπέροχο ντεκολτέ που θέλετε να αναδείξουμε. Επίσης είναι ιδανικό για νύφες που έχουν λίγο πιο πλατύ πρόσωπο ή λίγο πιο έντονα ζυγωματικά καθώς «κόβει» λίγο τις γραμμές του προσώπου. Θυμηθείτε να συζητήσετε με τον hairstylist σας το ενδεχόμενο να κάνετε ένα πιάσιμο κατά την διάρκεια του γαμήλιου party για περισσότερη άνεση. Μην το επιλέξετε αν παντρευτείτε σε μέρος με μεγάλη υγρασία.

Yes I do art of hair boho look 1

Yes I do boho look 2

Yes I do boho look 3

Yes I do boho look 5

Yes I do boho look 4

Romantic

Μια από τις πιο safe επιλογές καθότι εξασφαλίζει άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς, τονίζει όμορφα τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ενώ οι ανέμελες τούφες που πέφτουν μπροστά προσδίδουν γλύκα και είναι ιδανικό «αξεσουάρ» για όμορφα παιχνιδίσματα στις φωτογραφίες.

Yes I do Romantic look 1

Yes I do romantic look 3

Yes I do romantic look 4

Yes I do romantic look 5

Yes I do romantic look 2

Sleak straight hair

Πρόκειται για επιλογή από νύφες που συνειδητά επιλέγουν να είναι «ο εαυτός τους» και κατά την ημέρα του γάμου τους. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή και φροντίδα στο χρώμα τον μαλλιών σας καθώς αναδεικνύεται και η παραμικρή λεπτομέρεια.

Yes I do colortrend look 2

Yes I do colortrend look 1

Yes I do colortrend look 5

Yes I do colortrend look 3

Yes I do colortrend look 4

Loose chignon

Κλασική και αγαπημένη επιλογή πολλών brides to be. Ένα από πλεονεκτήματα αυτής της επιλογής  είναι η σταθερότητα και η άνεση κινήσεων που εξασφαλίζει ένα τέτοιο χτένισμα. Ιδανικά  μπορεί να συνδυαστεί με νυφικά που έχουν εντυπωσιακά κοψίματα στην πλάτη.

Yes I do Nude look 1

Yes I do nude look 5

Yes I do nude look 3

Yes I do nudelook 2

Yes I do nude look 4

Credits:

Photos by Anastasios Filopoulos

Make up  by Alexandra Spiridopoulou Global Senior Artist for  MAC Cosmetics

Hairstyles by Art of Hair 

Bridal dresses by Sotiris Georgiou

Model: Evangelia Koutalidou

Location: Sotiris Georgiou Atelier | Anagnostopoulou 49, Kolonaki

 

Καλή επιτυχία!

Art of hair Logo

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα bridal tips από την ομάδα του Art of hair μπείτε εδώ και εδώ ενώ για να δοκιμάσετε τα χτενίσματα επισκεφθείτε το Art of Hair!

Στοιχεία επικοινωνίας: 

Art of Hair

Διεύθυνση:Παναγή Τσαλδάρη 27 | Μελίσσια

Τηλέφωνο: 210 – 8042800

Facebook: Art of Hair

Instagram: @artofhairbyidomeneas