Τη Θάλεια Βασιάδη μπορεί να μην την ξέρεις γιατί δεν είσαι από εκείνες που διαβάζουν τα ψιλά γράμματα στις φωτογραφίσεις των περιοδικών. Όμως έχεις δει σίγουρα το αποτέλεσμα της δουλειάς της σε πολλές celebrities και το έχεις «ζηλέψει». Με συνεργασίες, όπως στο Madtv & στο TLIFE, ξέρει καλά ποιες είναι οι απαιτήσεις ενός καλού μακιγιάζ, που θα έχει και διάρκεια, όπως το απαιτεί και ένα νυφικό μακιγιάζ άλλωστε. Είναι η makeup artist, όπου την ημέρα του γάμου σου θα «παίξει» το ρόλο της ψυχολόγου και θα σε ηρεμήσει από όποιο άγχος μπορεί να σε καταβάλει. Εμείς την «ανακρίναμε» σε 5 ερωτήσεις, για να μας δώσει μερικά makeup tips και καταλήξαμε ότι θα της λέγαμε Yes I do!

ΕΙΚΟΝΑ 16 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist

Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι φετινές τάσεις στην παλέτα των χρωμάτων για το καλοκαίρι και το φθινόπωρο του 2014;

Γενικά οι τάσεις φέτος είναι όσο το δυνατόν down to earth, τουτέστιν δώστε βάση στις γήινες αποχρώσεις που αναδεικνύουν καλύτερα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Αν μιλάμε τώρα για νυφικό μακιγιάζ, προσωπικά θα έλεγα να κινηθείτε κοντά σε ζεστές αποχρώσεις για τα μάτια, τονίζοντας με μικρές πινελιές χρώματος τα χείλη και τα ζυγωματικά σας. Ειδικά να μην ξεχάσετε ότι, όσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα, τόσο πιο λαμπερή θα δείχνετε. Η τάση είναι Yes I do στις φυσικές και δροσερές επιδερμίδες λέγοντας No I don’t στη μεγάλη ποσότητα make up. Ο σκοπός είναι να δείχνετε βαμμένες – άβαφτες και τότε το natural look θα έχει πετύχει!

Εικόνα 15 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist Εικόνα 13 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist

Πόσο ρόλο παίζουν τελικά στο μακιγιάζ τα χαρακτηριστικά του προσώπου (χρώμα δέρματος, σχήμα προσώπου);

Παίζουν σίγουρα μεγάλο ρόλο, γιατί κάθε πρόσωπο είναι διαφορετικό, έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και διαφορετικές «μικρο – ατέλειες» που καλούμαστε να «αποκρύψουμε», αλλά ταυτόχρονα και θετικά τα οποία πρέπει να αναδείξουμε. Ωστόσο, για εμένα προσωπικά, το πιο σημαντικό ρόλο, παίζει πρώτα η προσωπικότητα της κοπέλας με την οποία συνεργάζομαι κάθε φορά.

Εικόνα 1 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist

Ποια είναι λοιπόν, τα πιο συχνά make up λάθη που κάνουμε οι Ελληνίδες γενικότερα και οι νύφες ειδικότερα;

Τα τελευταία χρόνια (ευτυχώς) οι Ελληνίδες γενικότερα, αλλά και οι νύφες ειδικότερα έχουν αλλάξει πολύ στον τρόπο που αντιμετωπίζουν το μακιγιάζ τους. Βέβαια λάθη πάντα γίνονται και καλό θα είναι να αποφεύγονται. Ένα στοιχείο που τις χαρακτήριζε ήταν για παράδειγμα η υπερβολή. Θεωρούσαν, ότι «τονίζοντας» μαλλιά makeup, παπούτσια και νυφικό θα είναι εντυπωσιακές, αυτό ναι, ήταν ένα μεγάλο λάθος! Επιπλέον, καλό είναι γενικά να αποφεύγουμε την έντονη διαφορά χρώματος στο πρόσωπο και το λαιμό. Προσοχή στον τρόπο με τον οποίο απλώνετε το makeup και πως το σβήνετε ομοιόμορφα. No I don’t στις υπερβολικές βλεφαρίδες. Ένα αφύσικο αποτέλεσμα δεν αρέσει ποτέ σε κανένα, τέλος προσοχή στο περίγραμμα των χειλιών και το έντονο ρουζ.

Ποια είναι η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθήσει μια νύφη ώστε την ημέρα του γάμου της να λάμπει ειδικά στο πρόσωπο;

Θα ήταν καλό γενικά, τα κορίτσια που ετοιμάζονται να παντρευτούν και που θα αφεθούν στα χέρια ενός επαγγελματία makeup artist, την ημέρα του γάμου τους, να έχουν κάνει μια προετοιμασία / περιποίηση στο δέρμα τους και σίγουρα όχι την τελευταία εβδομάδα. Ίσως ένας μήνας σε περιπτώσεις που δεν υπάρχουν και ιδιαίτερα προβλήματα (όπως ακμή) στο πρόσωπο, θα ήταν ιδανικό διάστημα για έναν καλό καθαρισμό και μια εντατική ενυδάτωση. Είναι βήματα που θα βοηθήσουν και θα οδηγήσουν σίγουρα σε ένα άψογο Yes I do αποτέλεσμα!

Εικόνα 9 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist

Το δοκιμαστικό νυφικό μακιγιάζ είναι απαραίτητο και αν ναι πόσο καιρό πριν τη μεγάλη μέρα θα πρέπει να γίνει;

Θεωρώ πως ναι είναι απαραίτητο, γιατί μπορεί, αν γίνει κάτι τελευταία στιγμή, να μην είναι ικανοποιημένη η υποψήφια νύφη, συνεπώς καλό είναι να γίνεται το δοκιμαστικό. Από τη στιγμή μάλιστα που η κοπέλα έχει καταλήξει σε νυφικό και στο στυλ μαλλιών που θέλει, τότε πρέπει να έρθει σε επαφή με έναν επαγγελματία μακιγιέζ, ώστε να κανονίσουν το δοκιμαστικό μακιγιάζ. Ειδικά, αν ο γάμος είναι το καλοκαίρι που αποτελεί και high wedding season, τότε το ραντεβού θα ήταν καλό να γίνει 2 μήνες πριν την big day!

Εικόνα 3 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist
Μην σας πούμε ότι θα κάνει και ένα μικρό ρετούς στον γαμπρό!

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Θάλεια στο email: t.vasiadi@gmail.com αλλά και στο τηλ. 6934 729057. Όσες επικοινωνήσετε με τη Θάλεια και πείτε ότι είστε από εμάς θα σας περιμένει μια μικρή έκπληξη!

Από την Αργυρώ Γιακούμα

 

Εικόνα 10 Yes I do Θάλεια Βασιάδη make up artist