Έχεις κουραστεί να ξυπνάς κάθε πρωί και να βλέπεις μάσκαρα και eyeliner στη μαξιλαροθήκη σου; Και ακόμη περισσότρο το πρωί μετά την πρώτη νύχτα του γάμου σου, όπου το νυφικό make up είναι πιο “βαρύ” από το καθημερινό; Μήπως φοβάσαι να ανοίξεις τα μάτια σου μιας και θα είναι γεμάτα μουτζούρες παρόλο που το προηγούμενο βράδυ πίστευες ότι ξεβάφτηκες; Επειδή κάθε γυναίκα αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα συγκεντρώσαμε για εσένα 4 tips ώστε να πεις αντίο στα ταλαιπωρημένα από το μακιγιάζ μάτια!

Pom Pon September 2017 1

1. Πάρε δύο δίσκους ντεμακιγιάζ και άρχισε να τρίβεις κυκλικά τα μάτια σου! Είναι πολύ σημαντικό να μην χρησιμοποιείς και για τα δύο μάτια τον ίδιο δίσκο ώστε να καθαρίσει καλύτερα η μάσκαρα ή το eyeliner που έχεις βάλει.

2. Σε περίπτωση που το μακιγιάζ σου είναι έντονο τοποθέτησε ένα δίσκο ντεμακιγιάζ, εμποτισμένο με λοσιόν, πάνω στο βλεφαρό σου για λίγα δευτερόλεπτα και στη συνέχεια με απαλές κινήσεις αφαίρεσέ το.Έτσι το προϊόν θα μπορέσει να διαλύσει καλύτερα το  μακιγιάζ και η αφαίρεσή του θα είναι πολύ πιο εύκολη και ανώδυνη  χωρίς να χρειαστεί να τρίψεις και να ερεθίσεις τα μάτια σου.

Pom Pon September 2017

3. Αν δεν έχεις υγρό ντεμακιγιάζ μπορείς απλά να πάρεις λίγο βαμβάκι ή ένα δισκο ντεμακιγιάζ και να τοποθετήσεις πάνω του ελαιόλαδο, βαζελίνη ή baby oil. Με ελαφρύ κυκλικό μασάζ στην περιοχή των ματιών αυτά τα ευεργετικά προϊόντα μπορούν να εξαφανίσουν ακόμα και το πιο έντονο μακιγιάζ!

4. Όταν η μάσκαρα σε ταλαιπωρεί και παραμένει ανάμεσα στις βλεφαρίδες σου παρά τις πολύωρες προσπάθειες σου να την βγάλεις χρησιμοποίησε μια μπατονέτα για την αφαίρεσή της και μην τρίβεις με βαμβάκι το μάτι σου γιατί πολύ πιθανό να προκαλέσεις ερεθισμό!

Από τη Νίκη Μουστάκα