Η αγαπημένη head make up artist του Yes I Do, Κωνσταντίνα Μιχοπάνου, ανοίγει τα χαρτιά της και μας δίνει τα δικά της tips για το bridal make up του φθινοπώρου και είμαστε έτοιμες να τα ακολουθήσουμε όλα βήμα προς βήμα!

photo credits: Δανάη Ίσαρη
photo credits: Δανάη Ίσαρη

Πολλοί οίκοι μόδας επέλεξαν καθαρό πρόσωπο με ματ αποτέλεσμα, γι’ αυτό λοιπόν ξεχάστε strobing και γυαλάδες! Η μόδα θέλει καθαρό πρόσωπο με λίγο χτενισμένα φρύδια και μια μάσκαρα απόλυτα ματ χωρίς λάμψη .

2. Όχι στο contouring, ναι στο ροζ ρουζ

Το contouring για φέτος το αφήνετε στην άκρη. Σε περίπτωση που το επιλέξετε προσέξετε να γίνει με πιο φυσικό αποτέλεσμα. Σε αυτό θα σας βοηθήσει πολύ το ροζ ρουζ που δίνει σε κάθε γυναίκα τη φρεσκάδα που πάντα επιθυμούσε!

3. Εyeliner

Ήρθε η ώρα για τις έντονες-παχιές γραμμές eyeliner. Είτε αυτές είναι τριγωνικές είτε στη φυσική γραμμή των ματιών!

4. Έντονες βλεφαρίδες

Μπορεί το natural look να έχει την πρωτοκαθεδρία όμως οι έντονες βλεφαρίδες, ακόμα και οι ψεύτικες, είναι τάση! Επιχειρήστε ένα έντονο βλέμμα, μην ξεχνάτε όμως όλο το υπόλοιπο μακιγιάζ να είναι φυσικό!

5. Metallic Lips

Τα σκούρα κραγιόν έδωσαν το “παρών” τους από πέρυσι και συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση! Μαύρο, σκούρο μπορντό ή δαμασκηνί θα δώσει το gothic αποτέλεσμα που κυριαρχεί στο χώρο της ομορφιάς.

photo credits: Γιώργος Μπουζάκης
photo credits: Γιώργος Μπουζάκης

6. Nude lips

Το αντίπαλο δέος των mettalic lips ακούει στο όνομα τελείως φυσικά χείλη ή  διάφανα. Με ένα διάφανο lip gloss και ένταση στα μάτια ή με ένα κραγιόν στο χρώμα των χειλιών σας θα κλέψετε τόσο εύκολα και φυσικά όλα τα βλέμματα πάνω σας!

7. Φυσικά φρύδια

Το φυσικό σχήμα φρυδιών είναι all time classic! Φέτος, ωστόσο, τα κάνουμε έναν τόνο πιο ανοιχτά από τα δικά μας. Για τις πιο τολμηρές και ξανθά! Εναλλακτικά μπορείτε να διατηρήσετε το φυσικό χρώμα και σχήμα σας.

8. Eyes full of glitter

Τη θέση των γυαλάδων παίρνει φέτος το glitter. Τοποθετήστε στα μάτια σαν σκιά, σχεδιάστε μια γραμμή κάτω από τα φρύδια ή  χρησιμοποιήστε ένα glitter eyeliner!

9. Smokey eyes

Νομίζω ότι είναι ένα είδος μακιγιάζ που κολακεύει όλες τις γυναίκες και ευτυχώς θα έχει και φέτος την τιμητική του! Τελείως φυσικά smokey με μια απλή καφέ σκιά χωρίς εντάσεις ή, για τις πιο τολμηρές, σκιά απλωμένη σε όλο το βλέφαρο μέχρι και τα φρύδια ώστε να δημιουργεί έντονο ξεχωριστό αποτέλεσμα.

10. Λευκό χρώμα

Το λευκό χρώμα κυριαρχεί φέτος! Εμφανίστηκε κάτω από τα μάτια για να τα δείχνει μεγαλύτερα, σαν λευκή σκιά σε συνδυασμό με μαύρο eyeliner ή και στα φρύδια όπου  οίκοι μόδας όπως ο Κenzo λάνσαρε στο ντεφιλέ του τα μοντέλα του με λευκά φρύδια.

22308818_10156001774749095_5946288098121511502_n

Επιμέλεια κειμένου από τη Νίκη Μουστάκα