Ανησυχείτε κι εσείς πως με το πέρασμα του χρόνου, την κούραση της καθημερινότητας και τον ελάχιστο χρόνο που σας απομένει για τον εαυτό σας δεν δίνετε την απαραίτητη προσοχή στην εμφάνισή σας; Ακόμα και η πιο μικρή αλλαγή σας βοηθά να νιώσετε ανανεωμένες και προσδίδει μια θετική αύρα στη ρουτίνα της καθημερινής ζωής! Για όλες τις μέλλουσες νύφες που ανησυχούν πως δεν θα ακτινοβολούν ξεκούραση στο γάμο τους και δεν θα τραβήξουν τα βλέμματα, αλλά και για όσες είναι ήδη παντρεμένες και νιώθουν πως η κούραση τις φθείρει τόσο σωματικά όσο και ψυχικά η YVES SAINT LAURENT beauty έφερε στο φως δύο νέα προϊόντα, σε περιορισμένο αριθμό, για να μετατρέψει κάθε γυναίκα σε ένα μαγικό και λαμπερό αστέρι!

Screenshot 2017-04-03 20.48.44

Το TOUCHE ÉCLAT 25 STAR EDITION ήρθε για να δείξει σε κάθε νύφη πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο! Ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα δέρματα με το νέο επαναστατικό προϊόν μπορούν να δείχνουν πιο όμορφα και ξεκούραστα από ποτέ! Και αυτό γιατί το TOUCHE ÉCLAT δεν είναι απλώς ένα highlighter, ούτε ένα concealer απελευθερώνοντας το μαγικό του φως και τη λάμψη των αστεριών έχει στόχο την βελτίωση των χαρακτηριστικών και του περιγράμματος του προσώπου, καθώς και την κάλυψη όλων των σημαδιών της κούρασης και των μαύρων κύκλων.

Screenshot 2017-04-03 20.49.03

Κάθε γυναίκα θα ερωτευτεί με την πρώτη οσμή το νέο άρωμα MON PARIS STAR EDITION που με την μαγική μυρωδιά του θα την ταξιδέψει σε έναν παραμυθένιο κόσμο! Η περιορισμένη συλλεκτική έκδοσή του είναι το ιδανικό δώρο για κάθε bride to be που δεν έχει βρει ακόμα το άρωμα που την εκφράζει και που, φορώντας το, θέλει να κάνει αισθητή την παρουσία της σε κάθε χώρο! Το ανατρεπτικό και σαγηνευτικό αυτό perfume θα της χαρίσει την κομψότητα και την επιβλητικότητα που πάντα αναζητούσε!

Screenshot 2017-04-03 20.49.17

Είστε έτοιμες, λοιπόν, να βιώσετε την εμπειρία των νέων “αστεράτων” προϊόντων της YSL beauty και να ερωτευτείτε από την αρχή σε έναν ουρανό γεμάτο αστέρια;

Yves Saint Laurent

Website: www.ysl.com/gr

Facebook: Yves Saint Laurent

Insagram: @yslbeauty

 

Από τη Νίκη Μουστάκα