Κάθε μια από εμάς είναι διαφορετική. Για αυτό και κάθε μια από εμάς θα επιλέξει για τη μεγάλη ημέρα της, το χτένισμα και το μακιγιάζ που την εκφράζει. Αυτό που αναδεικνύει την ιδιαιτερότητα και τη φυσική ομορφιά της. Εμείς διαλέξαμε πέντε βασικούς τύπους μακιγιάζ για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σημείο εκκίνησης σας, πέρα από το οποίο θα αυτοσχεδιάσετε αφήνοντας το κέφι και τη φαντασία σας ελεύθερη!

Έμφαση στα μάτια

Αν τα μάτια σας είναι το κομμάτι του εαυτού σας που σας αρέσει περισσότερο και ταυτόχρονα είναι αυτό που λατρεύει ο αγαπημένος σας, τότε τονίστε το! Ένα σκούρο eyeliner , μάσκαρα μόνο στο πάνω βλέφαρο, ελαφρύ ρουζ και nude χείλη, θα κάνουν τα μάτια σας να κλέψουν την παράσταση.

Yes I do makeup 1

Έντονα χείλη

Στην περίπτωση που τα χείλη σας είναι ζουμερά και γεμάτα (σας ζηλεύω!) , τότε μπορείτε να τραβήξετε τα βλέμματα με ένα κόκκινο κραγιόν που θα συνδυάσετε με ένα «ήσυχο» μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Yes I do makeup 2

Retro look

Συνδυάζοντας τα δύο παραπάνω, δηλαδή έντονο κόκκινο κραγιόν και σκούρο eyeliner, θα δημιουργήσετε ένα retro αποτέλεσμα. Με ανάλογο χτένισμα και ένα vintage νυφικό, θα ξεχωρίσετε!

Yes I do makeup 3

Smokey

Κλασικό και εξαιρετικά αγαπημένο! Διαλέξτε απλά το χρώμα που σας αρέσει, όποιο κι αν είναι αυτό, μωβ, πράσινο, μπλε και αναδείξτε την επιλογή σας με ένα υπέροχο Smokey eye! Τα χείλη και το υπόλοιπο πρόσωπο θα κινηθούν σε παλ τόνους. Οι ιδιαίτερα τολμηρές μπορούν να το συνδυάσουν με σκούρα χείλη.

Yes I do makeup 4

Dark and bright

Τέλος για ένα εξαιρετικά ρομαντικό και αιθέριο αποτέλεσμα, επιλέξτε σκούρο eyeliner μαζί με bright lips. Η φρεσκάδα από τα χείλη θα φωτίσει όλο σας το πρόσωπο. Ότι πρέπει για μια ονειρεμένη bride to be!

Yes I do makeup 5

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη