Η Κωνσταντίνα Μιχοπάνου δεν χρειάζεται και πολλές συστάσεις γιατί αν κάνετε μια μικρή αναζήτηση στο Google θα δείτε πώς το portfolio της σε συνεργασίες είναι απλά και κυριολεκτικά τεράστιο. Εμάς είναι μεγάλη μας χαρά που συνεργάζεται μαζί μας για το περιοδικό του Yes I do και μοιράζεται τα μικρά μυστικά του μακιγιάζ που εφαρμόζει στον κάθε φωτογραφιζόμενο. Της ζητήσαμε λοιπόν, να μας περιγράψει βήμα προς βήμα το υπέροχο natural bridal make up look της Τζένης Θεωνά.

Yes I do Theona Make up

Η ίδια μας είπε….

“Οι νύφες του καλοκαιριού αλλά και του φθινοπώρου δεν χρειάζονται πολλά για να εντυπωσιάσουν και αυτή η φωτογράφιση το αποδεικνύει.Όσο περνάνε οι σεζόν τόσο περισσότερο απλοποιούνται τα πάντα, τόσο στη μόδα όσο και στο μακιγιάζ. Ακόμη και στο ευαίσθητο θέμα του bridal look. όπου συνήθως δεν λείπουν οι υπερβολές, βλέπουμε πλέον μια στροφή προς το πιο φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά, όπως αρμόζει σε κάθε νύφη άλλωστε! 

Yes I do Jenny Theona Makeup 6

Ας δούμε σε 3 απλά βήματα πώς θα επιτύχετε το natural bridal make up….

1. Πάντα το ζητούμενο είναι ένα έντονο και γοητευτικό βλέμμα, για αυτό όσο minimal κaι αν θέλουμε να είναι το αποτέλεσμα, μια σκιά σε καφέ απόχρωση και μια διακριτική γραμμή eyeliner είναι απαραίτητα.

Yes I do Theona Makeup 4

Yes I do Theona Makeup 1

Αυτό το concept επέλεξα να ακολουθήσω για την φωτογράφιση της Τζένης Θεωνά για λογαριασμό του περιοδικού του Yes I do! Συγκεκριμένα στην Τζένη επέλεξα να μην κάνω πολλά παραπάνω, μιας και τα υπέροχα χαρακτηριστικά της δεν χρειάζονται και πολλά για να αναδειχτούν.

Yes I do Jenny Theona Makeup 5

Yes I do Theona Makeup 2

2.Τα χείλη σε απαλή ροζ απόχρωση ολοκλήρωσαν ιδανικά το συγκεκριμένο μακιγιάζ, με το τελικό look να αποπνέει ένα natural και καθόλου υπερβολικό αποτέλεσμα.

Yes I do Theona Makeup 5

3.Στην ίδια λογική κινήθηκε φυσικά και το hairstyle, ξεφεύγοντας από το συνηθισμένο νυφικό στιλ που απαιτεί σφιχτές μπούκλες και περίτεχνα χτενίσματα με στημένο αποτέλεσμα. Λίγος όγκος στην κορυφή και χαλαρές μπούκλες στο μήκος, τις οποίες ανοίγουμε με μια φαρδιά βούρτσα, είναι αν θέλετε κατά τη γνώμη μου το πιο ιδανικό χτένισμα για να ολοκληρώσετε ένα παρόμοιο φρέσκο και ανέμελο νυφικό look.

Yes I do Jenny Theona Makeup 7

Yes I do Theona Makeup 3

Yes I do Theona Makeup 8
Δοκιμάστε λοιπόν τα παραπάνω βήματα, είτε ψάχνετε ιδέες για το δικό σας νυφικό μακιγιάζ είτε θέλετε να εντυπωσιάσετε ως καλεσμένη.”

Credits:

Photos : Anastasios Filopoulos

Make up and Hairstyle : Konstantina Michopanou

Location: Island Private House

Περισσότερες συμβουλές από την Κωνσταντίνα αλλά και αν θέλεις να επιμεληθεί το bridal look σου εδώ