Επειδή πάντα θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σας όποιο νέο μαθαίνουμε γύρω από την beauty προετοιμασία της μέλλουσας νύφης, θεωρούμε υποχρέωσή μας να σας μιλήσουμε για την καινούρια μας ανακάλυψη, τις αμπούλες ομορφιάς ISDIN, που θα σας χαρίσουν λαμπερό πρόσωπο χωρίς ατέλειες.

Photo: drobotdean / www.freepik.com

Οι αμπούλες ISDIN όχι μόνο υπόσχονται βελτίωση της επιδερμίδας, μείωση των γραμμών και των ρυτίδων και ασυναγώνιστη λάμψη, αλλά είναι από τα λίγα προϊόντα ομορφριάς που κάνουν όσα υπόσχονται πραγματικότητα. Η Dr Aurora Garre, ιατρική marketing manager στην ISDIN, εξηγεί ότι το μυστικό βρίσκεται στην ίδια τη μορφή του προϊόντος, καθώς οι αμπούλες τείνουν να έχουν πιο αποτελεσματικές συνθέσεις από άλλα προϊόντα.

Isdinceutics Flavo-C Melatonin & Ultraglican

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οι αμπούλες είναι μικρά αλλά πολυτελή γυάλινα φιαλίδια που χρησιμοποιούνται για τη διατήρηση και την προστασία των συστατικών. Οι οροί σε αμπούλες είναι αποτέλεσμα δεκαετιών ευρωπαϊκής έρευνας και καινοτομίας στον τομέα της περιποίησης της επιδερμίδας, εστιάζοντας σε προηγμένες και αποτελεσματικές συνθέσεις που προσφέρουν συγκεκριμένα οφέλη για το δέρμα. Συνιστώνται ιδιαίτερα από τους Ευρωπαίους δερματολόγους σε ασθενείς που αναζητούν μια αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης στην επιδερμίδα. Επίσης ο ορός αλλά και τα συστατικά του είναι καλά προστατευμένα μέσα στη γυάλινη αμπούλα. Με τη συγκεκριμένη μορφή ορού σε αμπούλες εμποδίζουμε την οξείδωση των συστατικών και παράγουμε πιο σταθερές συνθέσεις, όπως για παράδειγμα η αμπούλα με Βιταμίνη C. Τέλος, με τον ορό σε μορφή αμπούλας μπορούμε να μειώσουμε την ποσότητα των συντηρητικών που χρησιμοποιούνται στον γενικό τύπο τηςφόρμουλας. Ο ορός που χρησιμοποιείται σε κάθε εφαρμογή είναι πιο αποτελεσματικός και κατάλληλος για όλους τους τύπους δέρματος».

Τώρα λοιπόν μήπως το σκέφτεστε πιο σοβαρά να εντάξετε στην καθημερινή σας ρουτίνα τις αμπούλες ISDIN; Εμείς το κάναμε ήδη. 

Διαβάστε επίσης…

ISDIN | 8 εύκολα, απλά και αποτελεσματικά βήματα για τέλεια επιδερμίδα πριν από τον γάμο!

5 tips ομορφιάς που πρέπει να γνωρίζει κάθε νύφη

Οι απαντήσεις στις πιο κρίσιμες beauty ερωτήσεις!