Η νυφική σας εμφάνιση δεν συνάδει με την αφυδατωμένη και θαμπή εικόνα του προσώπου σας. Όταν πρόκειται για την ημέρα του γάμου είναι σημαντικό κάθε γυναίκα να παρουσιάζει τον καλύτερο δυνατό εαυτό της. Πως θα επιτύχει εύκολα και με φυσικό τρόπο αυτή τη νέα πρόκληση; Ο Χρήστος Μεγαπάνος MD προτείνει τρεις θεραπείες με υαλουρονικό οξύ που εξασφαλίζουν το πιο όμορφο, ασφαλές αλλά και φυσικό αποτέλεσμα λάμψης και νεανικής όψης για κάθε μέλλουσα νύφη.

Silkpeel

Μία από τις πιο αγαπημένες «νυφικές» θεραπείες, το Silkpeel δίνει εντυπωσιακά αποτελέσματα φρεσκάδας και λάμψης με απόλυτα φυσικό και ασφαλή τρόπο. Στην ουσία πρόκειται για μία νέα πρωτοποριακή μέθοδο που συνδυάζει την ήπια δερμοαπόξεση με τη δύναμη του διαμαντιού με την έγχυση υαλουρονικού οξέος στον ίδιο χρόνο. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και εξαιρετικά ευχάριστη, καθώς η ειδική κεφαλή με το διαμάντι σαρώνει την επιδερμίδα και αφαιρεί εντελώς ατραυματικά τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια, ενώ ταυτόχρονα «εκτοξεύεται» στην υπό θεραπεία περιοχή διάλυμα υαλουρονικού οξέος που απορροφάται και ενυδατώνει βαθιά το δέρμα.

Αποτέλεσμα: Η άτονη και κουρασμένη επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ ανακτά τη χαμένη της λάμψη, φαίνεται άμεσα πιο φωτεινή και εμφανώς πιο υγιής και φρέσκια.

Χρόνοι: Η κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 30 λεπτά και προτείνονται 3 συνεδρίες με απόσταση 3 εβδομάδων μεταξύ τους για ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα.

Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP με Υαλουρονικό Οξύ

Η μεσοθεραπεία PRP είναι μία από τις πιο διάσημες θεραπείες ανανέωσης και λάμψης και η αγαπημένη των σταρ του Hollywood, όμως όταν ενισχυθεί με υαλουρονικό οξύ τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται. Η όλη διαδικασία γίνεται στο ιατρείο και ξεκινά με μία απλή αιμοληψία. Ο γιατρός παίρνει το αίμα, το επεξεργάζεται κατάλληλα και στο «υλικό» που προκύπτει προσθέτει το θαυματουργό υαλουρονικό οξύ. Το συνολικό αυτό μείγμα εγχέεται με τη βοήθεια πολύ λεπτών ενέσεων σε όλο το πρόσωπο, στον λαιμό και το ντεκολτέ και τα αποτελέσματα είναι πραγματικά εξαιρετικά, καθώς πέρα από την εκ των έσω ενυδάτωση και ανάπλαση, οι νυγμοί της βελόνας κινητοποιούν τον οργανισμό για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, που σχετίζονται άμεσα με τη νεανικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Αποτέλεσμα: Το πρόσωπο ακτινοβολεί ήδη λίγες μέρες μετά την πρώτη συνεδρία, καθώς η επιδερμίδα ξαναβρίσκει το σφρίγος και τη λαμπερή εικόνα της νεανικότητας, ενώ τα αποτελέσματα βελτιώνονται για καιρό ακόμη και μετά το τέλος του πρωτοκόλλου θεραπείας.

Χρόνοι: Η κάθε συνεδρία δεν διαρκεί συνολικά περισσότερο από 40 λεπτά και προτείνονται 2-3 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 21 ημερών.

Έγχυση Υαλουρονικού Οξέος

Το υαλουρονικό οξύ πέραν της δεδομένης ιδιότητάς του να προσφέρει εκ των έσω δραστική ενυδάτωση και λάμψη, έχει και τη δυνατότητα να «γεμίζει» τα κενά, καθώς ως filler μπορεί να εξομαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες και να προσδώσει όγκο, όπου απαιτείται. Στα χέρια ενός εξειδικευμένου πλαστικού χειρουργού το filler υαλουρονικού οξέος κάνει θαύματα, εξαφανίζοντας τα σημάδια του χρόνου. Ο γιατρός εγχέει την κατάλληλη ποσότητα υαλουρονικού οξέος, στο σημείο που απαιτείται, με τη βοήθεια λεπτής βελόνας και εν συνεχεία απλώνει με ελαφρύ μασάζ το υλικό, ώστε να δώσει το τέλειο και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα που επιθυμεί.

Αποτέλεσμα: Γραμμές και ρυτίδες σε μάτια, μύτη και χείλη γίνονται μακρινό παρελθόν απολαμβάνοντας τα αποτελέσματα για διάστημα που μπορεί να φτάσει και τους 12 μήνες. 

Χρόνοι: Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε μία συνεδρία που δεν ξεπερνά τα 30 λεπτά, ενώ συνήθως συστήνεται και μία συνεδρία ελέγχου και τελειοποίησης του αποτελέσματος.

Yes I Do Info

Το υαλουρονικό οξύ αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς «πρώτες ύλες» της αισθητικής ιατρικής. Αφενός γιατί είναι ένα συστατικό που ήδη υπάρχει στον οργανισμό μας, οπότε είναι ιδιαίτερα ασφαλές και δοκιμασμένο, αφετέρου γιατί μπορεί να δώσει πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα μέσα από διαφορετικές θεραπείες. Ειδικότητά του η βαθιά ενυδάτωση και η έντονη λάμψη.

Διάβασε αυτό το άρθρο και πολλά ακόμη στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 300 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Credits

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη

Grooming: Inglot

Hair: Ξένια Καπιζιώνη

Location: Semiramis

Επιμέλεια κειμένου: Νίκη Μουστάκα

Διαβάστε επίσης

Οι beauty θεραπείες για λαμπερό πρόσωπο από τον Χρήστο Μεγαπάνο MD

Wedding lips: Δες πώς θα έχεις τέλεια χείλη την ημέρα του γάμου σου

Θανάσης Γερογιάννης: Τέλειο χαμόγελο πριν την ημέρα του γάμο σας