Τα Χριστούγεννα φέτος ήρθαν λίγο πιο νωρίς αφού η Sephora κατάφερε να μας βάλει στο ανάλογο mood με το φανταστικό Frosted Christmas event και τις νέες αφίξεις μοναδικών προϊόντων, που έκαναν το απόγευμά μας να μοιάζει με πάρτι Χριστουγέννων. Το Yes I Dο φυσικά ήταν εκεί! Νιφάδες χιονιού, minimal έλατα και ο μικρούλης πιγκουίνος μάς έβγαλαν από την καθημερινότητά μας, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμα πιο πολύ για την πιο μαγική γιορτή του χρόνου. 

yes-i-do-christmas-sephora.jpg

Η αναμονή φυσικά μέχρι τις 25 Δεκεμβρίου έγινε πιο γλυκιά, γνωρίζοντας και δοκιμάζοντας τα νέα προϊόντα της Sephora Collection για περιποίηση προσώπου και σώματος, με ενυδατικές μάσκες λάμψης, αφρόλουτρα που οι μυρωδιές τους μάς ταξίδεψαν σε κάποιο μακρινό σαλέ σε χιονισμένο τοπίο, με προϊόντα μακιγιάζ για “παγωμένα” και glossy looks και αξεσουάρ για τις κρύες ημέρες του Χειμώνα. Και όλα αυτά στις πιο χριστουγεννιάτικες συσκευασίες που θα βγάλουν από μέσα σας το παιδί που αδημονεί να ανοίξει τα δώρα του.

Φυσικά, νέα exclusive προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρείες καλλυντικών που μπορεί να βρει κανείς μόνο στα Sephora, μας έσπρωξαν ακόμα πιο πολύ στον κόσμο της ομορφιάς, καλωσορίζοντας μια νέα εποχή, που μοιάζει να είναι συναρπαστική. 

Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι σίγουρα τα πιο αξέχαστα, παρέα με τη SEPHORA!

Διαβάστε επίσης…