Η Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Ειδικευμένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine -χορηγού ομορφιάς του Yes I Do Catwalk by ghd-, μας προτείνει τις απόλυτες bridal θεραπείες λάμψης.

Photo: Gwedd Fotografia by George Bouzakis

Αψεγάδιαστη πριν από τον γάμο. Αλήθεια… γίνεται;
Κι όμως, γίνεται! Για άμεσα, ορατά αποτελέσματα, οι ενέσιμες θεραπείες -Botox και Υαλουρονικό Οξύ- αντιμετωπίζουν δραστικά τις ρυτίδες έκφρασης και τις λεπτές γραμμές του προσώπου. Με το υαλουρονικό οξύ επιτυγχάνεται, επιπλέον, άμεση αύξηση του όγκου των χειλιών, βελτιώνεται το οβάλ του προσώπου και το σχήμα της μύτης, ενώ αντιμετωπίζονται και οι μαύροι κύκλοι. Στο παρά πέντε του γάμου, προτείνουμε τη Μεσοθεραπεία Προσώπου με βιταμίνες και υαλουρονικό οξύ, που θα χαρίσει αναζωογόνηση και λάμψη στην επιδερμίδα.

Ποιες θεραπείες θα προτείνατε σε μια bride-to-be που θέλει να δείχνει ανανεωμένη την ημέρα του γάμου της, αλλά φοβάται το νυστέρι;
Η επιλογή της κατάλληλης θεραπείας εξαρτάται από το πρόβλημα που θέλει να αντιμετωπίσει η εκάστοτε νύφη, γι’ αυτό και πάντα προτείνουμε μια tailor-made προσέγγιση. Γενικά, για πρόσωπο λείο και σφριγηλό, προτείνουμε το καινοτόμο πρωτόκολλο Total Plasma Lift ή αλλιώς «Αναίμακτο Lifting». Αποτελεί έναν συνδυασμό του σύγχρονου CO2 Fractional Laser και της Αυτόλογης Μεσοθεραπείας PRP που χαρίζει ορατά αποτελέσματα σύσφιξης και ανόρθωσης, ενώ ταυτόχρονα απαλλάσσει από σημάδια και ουλές ακμής χωρίς νυστέρι. Από τη μία, το CO2 Fractional Laser ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, εξαλείφει δυσχρωμίες, πανάδες και λεπτές γραμμές. Από την άλλη, στην Αυτόλογη Μεσοθεραπεία PRP αξιοποιούνται οι αυξητικοί παράγοντες που βρίσκονται στο πλάσμα του αίματος, οι οποίοι έπειτα από ειδική επεξεργασία εγχέονται στην επιδερμίδα.

Αν μια μέλλουσα νύφη μπορούσε να κάνει μία και μόνο θεραπεία για να εντυπωσιάσει, ποια θα ήταν αυτή;
Είναι δύσκολο να επιλέξω μία μόνο θεραπεία. Αν, όμως, έπρεπε, τότε θα επέλεγα χωρίς δεύτερη σκέψη το Βotox! Πρόκειται για μια θεραπεία ιδιαίτερα αγαπητή στις Ελληνίδες, καθώς χρησιμοποιείται στην Αισθητική Ιατρική για περισσότερο από 35 χρόνια, χαρίζοντας ξεκούραστο και νεανικό βλέμμα γρήγορα και ανώδυνα.

Πόσο καιρό πριν προτείνετε να επισκεφθεί τον χώρο σας μια μέλλουσα νύφη;
Με σεβασμό στη μοναδική προσωπικότητα κάθε νύφης, προτείνουμε θεραπείες που μπορούν να ικανοποιήσουν και την πιο αναβλητική. Στην πλειονότητά τους, οι θεραπείες μας είναι express. Για παράδειγμα, οι ενέσιμες θεραπείες όπως το Botox και το Υαλουρονικό Οξύ ολοκληρώνονται γρήγορα στον χώρο του ιατρείου και χαρίζουν άμεσα ορατό αποτέλεσμα. Αντίθετα, θεραπείες όπως το
CO2 Fractional Laser χρειάζεται να επαναληφθούν και συνεπώς να προγραμματιστούν κάποιους μήνες νωρίτερα. Στην περίπτωση της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας, προτείνεται η Laser Αποτρίχωση με Αλεξανδρίτη, η οποία απαιτεί έναν κύκλο συνεδριών που καλό είναι να ξεκινούν περίπου έναν χρόνο πριν από τη μεγάλη μέρα.

Ποια είναι η κατάλληλη θεραπεία για:
Τη 40+ νύφη… Το «Αναίμακτο Lifting» χωρίς νυστέρι ή αλλιώς τα Νήματα Ανόρθωσης, για εντυπωσιακά αποτελέσματα ανάπλασης και ανόρθωσης.
Τη μητέρα-νύφη… Η έγχυση Υαλουρονικού Οξέος στους μαύρους κύκλους, που θα την απαλλάξει από τα εμφανή σημάδια κούρασης.
Την τελειομανή νύφη… Μια εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη ακριβώς στις ανάγκες της επιδερμίδας της.
Τη νύφη που θέλει να δείχνει «φυσική»… Το Baby Botox, όπου εφαρμόζεται μικρότερη δόση Botox και αντιμετωπίζονται οι ρυτίδες και οι λεπτές γραμμές, χωρίς να χάνεται η εκφραστικότητα του προσώπου.

Ποια είναι η πρότασή σας για τη νύφη που θέλει να απαλλαγεί από το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα;
Για το τοπικό πάχος και την κυτταρίτιδα που επιμένουν, παρά την αυστηρή διατροφή και άσκηση της bride-to-be, προτείνουμε τον καινοτόμο συνδυασμό της Laser Λιποαναρρόφησης Smartlipo και του Cavitation-RF. Ειδικότερα, η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo είναι μια ανώδυνη, αναίμακτη και ελάχιστα επεμβατική διαδικασία, η οποία αντιμετωπίζει αποτελεσματικά, μόνιμα και άμεσα το συσσωρευμένο, πλεονάζον τοπικό λίπος. Έπειτα, η σύγχρονη θεραπεία Cavitation-RF βελτιώνει την όψη του φλοιού πορτοκαλιού και εξαλείφει την κυτταρίτιδα μέσα σε λίγες μόνο συνεδρίες.

Το πρόσωπο της μέλλουσας νύφης θα γίνει η τέλεια βάση για το μακιγιάζ με:
– Fillers Υαλουρονικού Οξέος, για βλέμμα που μαγνητίζει.
– Υαλουρονικό Οξύ και Νήματα PDO, για σαρκώδη, καλοσχηματισμένα χείλη.
– Επιφανειακά χημικά peelings, όπως το μανδελικό, το κοχικό και το γαλακτικό, για λάμψη.
– CO2 Fractional Laser, για «σβήσιμο» κάθε λεπτής γραμμής και ατέλειας.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

yes-i-do-jpegs_117.jpg

Διαβάστε επίσης…

Cosmetic Derma Medicine | Booster αυτοπεποίθησης πριν από τον γάμο

Μάθαμε τα πάντα για τις bridal beauty θεραπείες που πρέπει να κάνετε πριν από τον γάμο από την Δρ. Αμαλία Τσιατούρα της Cosmetic Derma Medicine!

Λαμπερό πρόσωπο και αψεγάδιαστο σώμα λίγο πριν από τον γάμο. Η Δρ. Κωνσταντίνα Μάμαλη, Αναπληρώτρια Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, μας δείχνει τον τρόπο!