Αισιοδοξία, καλοτυχία, λάμψη που δεν σβήνει ποτέ. Με αφορμή το τυχερό αστέρι του monsieur Christian Dior που έλαμπε όλα τα χρόνια της ζωής του, ο Peter Philips, Δημιουργικός Διευθυντής και Διευθυντής Εικόνας του Μακιγιάζ Dior, θέλησε να χαρίσει την ίδια «αστρική» λάμψη σε κάθε γυναίκα με τα νέα προϊόντα Dior Addict Stellar Halo Shine & Stellar Gloss. Χρησιμοποιούνται μαζί και ο συνδυασμός τους δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις-brides to-be του καλοκαιριού να εντυπωσιάσουν με το ζωντανό χρώμα στα χείλη τους. 

Εσείς βρήκατε τη δική σας απόχρωση για το bridal makeup σας;

DIOR ADDICT STELLAR HALO SHINE
Με σήμα κατατεθέν το αστέρι στο ασημένιο καπάκι του που θυμίζει εκείνο που ο Christian Dior ακολούθησε το 1947, ειναι εμπλουτισμένο με ιριδίζουσες χρωστικές και δίνει ένταση στο χρώμα. Παράλληλα, το μελισσοκέρι φυσικής προέλευσης, τα μεταξένια έλαια και η αλόη βέρα στη σύνθεσή του προσφέρουν άνεση και 24η ενυδάτωση. 

Yes I Do Tip: Οι «τυχερές»αποχρώσεις Dior Star, Lucky Star, Pink Star και Super Star δεν πρέπει να λείπουν από το bridal νεσεσέρ σας!

DIOR ADDICT STELLAR GLOSS
Η απογείωση της λάμψης έρχεται με το θεϊκό gloss-balm. Εμπλουτισμένο με ενυδατική αλόη βέρα και προστατευτικό έλαιο κράνμπερι, η υγρή αυτή σύνθεση λειαίνει τα χείλη καλύπτοντάς τα με ένα πέπλο εντυπωσιακής λάμψης που καθρεφτίζει το φως. Χείλη ενυδατωμένα, απαλά, λαμπερά. Το μεγάλο του απλικατέρ χαρίζει πλούσια ποσότητα με ένα μόνο πέρασμα. 

Όπως εξηγεί ο Peter Philips, οι αποχρώσεις του κραγιόν Dior Addict Stellar Halo Shine και του Dior Addict Stellar Gloss είναι σχεδιασμένες να χρησιμοποιούνται μαζί δίνοντας ένταση στη λάμψη με 3D φινίρισμα. Όπως συμβουλεύει, «συνδυάζοντας μια απόχρωση του κραγιόν με ένα ή περισσότερα από τα gloss, κάθε γυναίκα μπορεί να δημιουργήσει το δικό της look, με το χρώμα και τη λάμψη που θέλει. Το μακιγιάζ γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό και επαναπροσδιορίζεται μέσα από νέους συνδυασμούς που θα ανταποκριθούν σε κάθε προτίμηση». Βρείτε τον δικό σας συνδυασμό και… shine like a star!

Διαβάστε επίσης…

H σειρά περιποίησης δέρματος Capture Totale C.E.L.L. Energy του οίκου Dior προσφέρει όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα της νύφης πριν από τον γάμο

Behind the scenes with Dior

Το Miss Dior Rose N’Roses μαγνήτισε τις λαμπερές παρουσίες στο Yes I Do Catwalk by ghd