Το bridal emergency kit που ετοιμάσαμε έχει τη λύση για κάθε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει την ημέρα του γάμου σας!

Από τα αριστερά προς τα δεξιά:
– Pom Pon Eyes & Face All Skin Types
– Pom Pon Micellaire Μία λάθος γραμμή στο eyeliner; Δάκρυα συγκίνησης; Τίποτα δεν είναι ικανό να καταστρέψει το μακιγιάζ σας.
– Δίσκοι Ντεμακιγιάζ Pom Pon Από 100% φυσικό βαμβάκι, δε χνουδιάζουν και δε διαλύονται, είναι απίστευτα αποτελεσματικοί και χαρίζουν φυσική λάμψη
– Σερβιετάκια EveryDay All Cotton Tα μόνα με κάλυμμα από 100% φυσικό βαμβάκι, για 100% υγιεινή προστασία.
– Σερβιέτες EveryDay Hyperdry με τεχνολογία Center Plus Με υπερ-απορροφητικό κάλυμμα και 30% μεγαλύτερη επιφάνεια απορροφητικού πυρήνα στο κέντρο, σε σχέση με άλλες σερβιέτες.
– Σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton Οι μόνες στην Ελλάδα με υγιεινό υφασμάτινο κάλυμμα που περιέχει βαμβάκι, για σίγουρη προστασία χωρίς ερεθισμούς!
– Υγρό καθαρισμού για την ευαίσθητη περιοχή EveryDay Sensitive Με πρεβιοτικό και εκχύλισμα καλέντουλας, προσφέρει εξειδικευμένη φροντίδα, χαρίζει αίσθηση δροσιάς και βοηθά στη φυσιολογική άμυνα της περιοχής.
– Υγρά μαντήλια για την ευαίσθητη περιοχή EveryDay Fresh Καθαρίζουν απαλά, σέβονται το pH της ευαίσθητης περιοχής, ενώ χαρίζουν μία μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας που διαρκεί.

Τόσο οι σερβιέτες EveryDay Sensitive with cotton & Hyperdry όσο και τα σερβιετάκια EveryDay All Cotton…

– Είναι Δερματολογικά Ελεγμένα.

– Συνιστώνται από την Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

– Είναι τα πρώτα προϊόντα γυναικείας υγιεινής στην Ευρώπη με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών

Photos: Δανάη Ίσαρη

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

Διαβάστε επίσης… 

Pom Pon με νερό Micellaire: Ο προσωπικός σύμμαχος ομορφιάς για κάθε bride-to-be

Pom Pon: Για νύφες με αλαβάστρινο πρόσωπο!

Αφαιρέστε το χριστουγεννιάτικο και νυφικό μακιγιάζ στο λεπτό, με μαντηλάκια ντεμακιγιάζ POM PON