Αν δίναμε μία και μόνο συμβουλή στη μέλλουσα νύφη, αυτή θα ήταν να απολαύσει στο έπακρο κάθε δευτερόλεπτο του γάμου της. Να χορέψει μέχρι τελικής πτώσεως, να συγκινηθεί χωρίς να ανησυχεί για το μακιγιάζ της, να κηρύξει τουρτοπόλεμο στον γαμπρό, αν αυτό της κάνει κέφι… Τους λεκέδες στο νυφικό της θα αναλάβει να τους εξαφανίσει το καθαριστήριο ρούχων Miele WetCare Laundry!

Photo by photo-nic.co.uk nic on Unsplash

Τι είναι το WetCare;

Πρόκειται για ένα επαναστατικό σύστημα πλύσης, το οποίο διασφαλίζει ότι τα ρούχα καθαρίζονται σε βάθος με νερό και απορρυπαντικό. Εννοείται πως όλα αυτά γίνονται με τον επαγγελματικό εξοπλισμό Miele Professional! Η πλύση του νυφικού γίνεται στις πλέον ιδανικές συνθήκες και στην κατάλληλη θερμοκρασία. Μάλιστα, υπάρχουν ειδικά προγράμματα wetcleaning, ανάλογα με την ύφανση και τη σύνθεση του νυφικού.

Τι είναι το Καθαριστήριο Ρούχων Miele WetCare Laundry

Εδώ και αρκετό καιρό, η Miele -γνωστή σε όλες και όλους από τις οικιακές συσκευές της- έχει περάσει το καθάρισμα των ρούχων στο επόμενο στάδιο, δημιουργώντας -σε συνεργασία με έμπειρους επαγγελματίες- τα δικά της καθαριστήρια, τα οποία προσφέρουν υπηρεσία υγρού καθαρίσματος. Το πρώτο από αυτά είναι το Miele WetCare Laundry, το οποίο βρίσκεται στον Πειραιά και έχει γίνει το go-to καθαριστήριο κάθε νύφης που σέβεται όχι μόνο τον εαυτό αλλά και το νυφικό της!

10 λόγοι που θα σας κάνουν να μην μπορείτε χωρίς αυτό!

1. Καθαρίζει και στεγνώνει το πολύτιμο νυφικό σας αποτελεσματικά και με ασφάλεια, χάρη στα πλυντήρια και τα στεγνωτήρια υψηλής τεχνολογίας που διαθέτει.

2. Η πλύση στο νερό εξασφαλίζει την εξουδετέρωση των λεκέδων που έχουν ως βάση το νερό, δηλαδή το 90% των συνολικών λεκέδων!

3. Η απαλή διαδικασία της πλύσης φροντίζει τις ίνες των υφασμάτων του νυφικού, εξασφαλίζοντας ότι θα διατηρηθεί σε τέλεια κατάσταση.

4. Το ίδιο ισχύει ακόμα και για το ντελικάτο μετάξι, την περίτεχνη δαντέλα και το ευαίσθητο τούλι που παραμένουν στην ίδια κατάσταση στην οποία ήταν όταν αγοράσατε το νυφικό σας.

5. Οι οσμές απομακρύνονται με απόλυτη επιτυχία. Το νυφικό σας θα μυρίζει φρεσκάδα και καθαριότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό.

6. Είναι απαλό με την επιδερμίδα και -σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα καθαρισμού- δεν πρόκειται να σας προκαλέσει κανέναν ερεθισμό.

7. Είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Χρησιμοποιείται 30% λιγότερο νερό και έως 50% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με αυτήν που καταναλώνεται κατά τη διάρκεια μιας συμβατικής πλύσης. Επίσης, τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιούνται είναι βιοδιασπώμενα.

8. Δε χρησιμοποιούνται κατά τη διαδικασία του καθαρισμού επικίνδυνες για την υγεία ουσίες και διαλυτικά, όπως το υπερχλωροαιθυλένιο (PERC).

9. Είναι φιλικό προς τον άνθρωπο-εργαζόμενο. Η ασφάλεια και η καλή υγεία του ανθρώπινου δυναμικού της είναι μία από τις top παγιωμένες αξίες της Miele.

10. Το νυφικό παραδίδεται σε κουτί φύλαξης, τυλιγμένο σε ειδικό χαρτί που αποτρέπει την εμφάνιση με την πάροδο του χρόνου αντιαισθητικών κίτρινων λεκέδων. Έτσι, θα είστε βέβαιες ότι το νυφικό σας θα παραμείνει «καινούριο» για πολλά χρόνια.

Το προσωπικό δίνει σημασία στη λεπτομέρεια

Τα περίτεχνα κεντήματα, τα κρύσταλλα και οι ιριδίζουσες χάντρες του νυφικού τυλίγονται ξεχωριστά και επιμελώς με αλουμινόχαρτο πριν από την πλύση, προκειμένου να προστατευτούν από τον κάδο. Αφού το νυφικό πλυθεί, το εξειδικευμένο προσωπικό της Miele θα αφιερώσει περίπου δύο ώρες για να σιδερώσει με προσοχή κάθε στρώση και πτυχή του!

Καθαρό νυφικό στην πόρτα σας!

Ο Πειραιάς σάς πέφτει μακριά; Κανένα πρόβλημα! Το καθαριστήριο ρούχων Miele WetCare Laundry παρέχει υπηρεσία παραλαβής και παράδοσης του νυφικού σας φορέματος στο σπίτι, το γραφείο ή όπου αλλού σάς εξυπηρετεί, σε όλη την Αττική!

3 λόγοι για τους οποίους είναι ok να λερώσετε το νυφικό σας:

• Γιατί θα βγάλετε τις καλύτερες φωτογραφίες!

Πίσω από κάθε wedding φωτογραφία σε παραλία, βράχια ή δάσος κρύβεται ένα νυφικό που λερώθηκε πολύ.

• Γιατί το λερωμένο νυφικό έχει περισσότερη πλάκα!

Το νυφικό σας θα το χαρείτε για μία μόνο μέρα – άντε, και για μία δεύτερη στην καθιερωμένη next-day φωτογράφιση! Αντί κάθε λεκές να σας στενοχωρεί, κοιτάξτε να χαρείτε τις μοναδικές εκείνες στιγμές.

• Γιατί το καθαριστήριο ρούχων Miele WetCare Laundry θα απομακρύνει από το νυφικό σας και τον πιο επίμονο λεκέ!

Χάρη στο επαναστατικό υγρό πλύσιμο, το νυφικό θα σας επιστραφεί σε καλύτερη κατάσταση από αυτήν που είχε όταν το πρωτοφορέσατε!

Οι λεκέδες φεύγουν, η γαμήλια ευτυχία είναι παντοτινή.

Surprise, surprise!

Αν το κοστούμι του γαμπρού έχει περάσει τις ίδιες «δοκιμασίες» με το νυφικό σας, κάντε έκπληξη στον αγαπημένο -πλέον, σύζυγό- σας με ένα φρεσκοπλυμένο κοστούμι από το καθαριστήριο ρούχων Miele WetCare Laundry. Θα το περάσει για καινούριο!

YES I DO NOTE: To κόστος διαφέρει ανάλογα την ύφανση, την ποιότητα και τα διακοσμητικά στοιχεία του εκάστοτε νυφικού ενώ κάθε ύφασμα αντιμετωπίζεται διαφορετικά όσον αφορά την επεξεργασία και τον καθαρισμό. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το κατάστημα τηλεφωνικά στο 2104110401 ή επισκεφτείτε το στην Γρηγορίου Λαμπράκη 112-114 στον Πειραιά.

 

Διαβάστε επίσης…