Η Μάρα Δαρμουσλή ήταν η πρώτη από τις πέντε celebrities που περπάτησαν με νυφικό της Κάτιας Δελατόλα στο Yes I Do Catwalk by ghd φορώντας ένα bohemian νυφικό με ιδιαίτερα μανίκια και κρόσσια στο τελείωμα. Τη σκυτάλη πήρε η κομψή Βάσω Κολλιδά με τα μακριά κρόσσια και τα δαντελένια layers στο νυφικό της και την παρέδωσε στη Νεσχάν Μουλαζίμ που έφερε την άνοιξη με τo μοτίβο του αέρινου νυφικού της. Το πολυτελές, βαρύτιμο ύφασμα και τα ιδιαίτερα μανίκια στο νυφικό της Σάρα Εσκενάζυ την έκαναν να ξεχωρίσει από όλες τις υπόλοιπες παρουσίες της βραδιάς, ενώ η Δώρα Κατσικογιάννη ολοκλήρωσε το show με ένα bohemian νυφικό με απλικαρισμένα άνθη στο bodice.

Διαφάνειες, κεντήματα και μακριά κρόσσια για το νυφικό με τα ιδιαίτερα μανίκια που φόρεσε η Μάρα Δαρμουσλή. Στο «fitted inside-loose outside» νυφικό της Βάσως Κολλιδά, τα κρόσσια χαρίζουν την αίσθηση της κίνησης σε ένα νυφικό που κατά τα άλλα αγκαλιάζει το σώμα.Ανάγλυφα λουλούδια στο τούλι που πέφτει χαλαρά πάνω στη φόρεμα που αγκαλιάζει το σώμα της Νεσχάν Μουλαζίμ.Statement μανίκια και ημιδιαφανές μπούστο για τη νυφική εμφάνιση της Σάρα Εσκενάζυ.Η ζώνη και το headband σε μαύρο χρώμα έδωσαν ένταση στη νυφική εμφάνιση της Δώρας Κατσικογιάννη.

Διαβάστε επίσης… 

«Lace my Dream» | H νέα συλλογή της Κάτιας Δελατόλα είναι ονειρική! 

Κάτια Δελατόλα: Σαν σχεδιάστρια, είμαι «παρατηρητής» κάθε νύφης

Real brides in Katia Delatola: Deux-pièces, με πουά ή με απλικαρισμένα λουλούδια από οργάντζα, αυτά τα νυφικά είναι βγαλμένα από όνειρο