Καμία συνθήκη δεν μπορεί να εμποδίσει τους ανθρώπους από το να ερωτευτούν, να αγαπηθούν και κατ’ επέκταση να παντρευτούν. Η απόδειξη ήρθε από τα εκατομμύρια ζευγάρια ανά τον κόσμο που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης παρά την πανδημία και την ανατροπή που έφερε στα πλάνα τους. Οι νύφες και οι γαμπροί παγκοσμίως αναζήτησαν τρόπους να διατηρήσουν ασφαλείς τους καλεσμένους τους, είτε αυτό προϋπέθετε απλά την τήρηση των αποστάσεων ή την αναζήτηση νέων, πρωτότυπων τρόπων να γιορτάσουν (βλ. virtual parties). Στάθηκαν απέναντι στις νόρμες, ακόμα και τις στιλιστικές, “πέταξαν” από πάνω τους και από τη διακόσμηση του γάμου τους ό,τι περιττό και έκαναν focus στο πιο σημαντικό: την αγάπη τους.

Το 2020, είδαμε μια στροφή από τα φρου-φρου και τα παραμυθένια ball-gowns στην απροσποίητη και απέριττη κομψότητα, ενώ η άνεση και η ευκολία μπήκαν σε πρώτο πλάνο, όταν όλες οι υπόλοιπες συνθήκες ήταν αντικειμενικά τόσο δεσχερείς. Από την πλευρά τους, οι σχεδιαστές αφουγκραζόμενοι τις νέες ανάγκες των brides-to-be λανσάρουν φορέματα, παπούτσια και αξεσουάρ, που θα τους χαρίσουν αυτό το fairytale moment χωρίς τις φαμφάρες και τα στοιχεία εντυπωσιασμού. Ακολουθούν τα items, που θα σε βοηθήσουν να προετοιμαστείς για μια μοναδική (και άνετη) ημέρα…

1. Jimmy Choo

Τα Jimmy Choo sneakers επαναπροσδιορίζουν το athletic luxe και εντάσσονται στην bridal συλλογή όχι σαν μια απλή πρόταση, αλλά σαν μια ισχυρή fashion-wise επιλογή. Με τη λάμψη, το ιδιαίτερο design και τα αξεσουάρ που αρμόζουν στο νυφικό look, αλλά και την ασύγκριτη άνεση των sneakers κερδίζουν ολοένα και περισσότερες COVID era brides-to-be!

Jimmy Choo

2. KK Jewelry Lab

Στο λήμμα “μίνιμαλ κομψότητα” θα έπρεπε να υπάρχει δίπλα με μεγάλα γράμματα η KK Jewelry Lab. Η Κατερίνα Κουλουμπούρου βάζει χρώμα στις wedding εμφανίσεις του 2021 παραμένοντας πάντα πιστή στην λιτή κομψότητα που την καθιέρωσε.

ΚΚ Jewelry Lab

3. Primalicia Bridal Designers

Low-key τελετή, ναι. Minimal νυφικό, ναι. Λιγότεροι καλεσμένοι στο γαμήλιο πάρτι, ναι. Όμως, τη λάμψη του νυφικού δεν τη διαπραγματευόμαστε! Ούτε και η Primalicia, που συγκεντρώνει τα πιο κομψά νυφικά για τον πολιτικό γάμο, που είναι μεν απέριττα, αλλά εντυπωσιακά, όπως ακριβώς επιβάλλεται.

Primalicia Bridal Designers

4. Golden selection

Ή αλλιώς “προσιτή πολυτέλεια”. Τα μονόπετρα αποκτούν χρώμα και χαρακτήρα, χωρίς να χάσουν ίχνος από τη διαχρονικότητα και τον συμβολισμό τους.

Golden Selection

5. Megla-m

Σε κάθε συλλογή της, η σχεδιάστρια Ματίνα Μέγκλα, προσεγγίζει τη θεατρικότητα με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Στη νέα της συλλογή, statement στοιχεία ενσωματώνονται σε μίνιμαλ νυφικά και γίνονται η επιτομή της κομψότητας.

Megla-m

6. Erdem

Ο οίκος Erdem λάνσαρε πρόσφατα την “White Collection”, που είναι απαλλαγμένη από τα πήγαινε-έλα των made-to-order σχεδίων, ενώ διατηρεί την επισημότητα που επιβάλλει μια τόσο σημαντική ημέρα. Πολλά ακόμα fashion labels τάσσονται μαζί με τον Erdem στην πιο “καθημερινή” και cool προσέγγιση των wedding outfits.

Erdem

 

Με στοιχεία από τη Vogue.

Must Read:

Νυφικά 2021: Η νέα τάση στη λαιμόκοψη που θα βλέπεις παντού φέτος

Μπολερό: Η τάση που επιστρέφει από τα 00s και θα λατρέψουν οι νύφες του 2021!

20 συγκλονιστικά νυφικά που θα λα-τρέ-ψε-τε!

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!