Φινετσάτες δαντέλες, ρομαντικά βολάν, τούλι και μετάξι είναι τα υλικά που συνθέτουν τα παραμυθένια και όλο θεατρικότητα νυφικά της Lila Nova . Ιδιαίτερο γνώρισμά τους είναι η ανάλαφρη υφή τους, αναδεικνύοντας τα πλεονεκτήματα της κάθε γυναίκας. Εμείς επιλέξαμε με δυσκολία κάποιες μόνο δημιουργίες από την υπέροχη bridal συλλογή της και σας τις παρουσιάζουμε!

lila-nova-yes-i-do.jpg

lila-nova-yes-i-do.jpg

Τα νυφικά της Lila Nova παραπέμπουν σε άλλες εποχές, κάνοντας τη κάθε γυναίκα να νιώθει πριγκίπισσα βγαλμένη από παραμύθι… Ταυτόχρονα όμως, δεν χάνουν το μοντέρνο χαρακτήρα τους και είναι πλήρως εναρμονισμένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας, ώστε να ικανοποιούν και την πιο απαιτητική νύφη! Έτσι, οι παλ χρωματισμοί στα νυφικά αλλά και οι γυαλιστερές λεπτομέρειες, μαζί με το ιδιαίτερα μήκη και στιλ των φορεμάτων, συνθέτουν τη ξεχωριστή συλλογή της.

lila-nova-yes-i-do.jpg

lila-nova-yes-i-do.jpg

Εμείς ξετρελαθήκαμε με το ασύμμετρο midi νυφικό και τα απλικαρισμένα λουλούδια στο μπούστο του φορέματος, καθώς και με τα εξώπλατα δαντελένια νυφικά , που αφήνουν ακάλυπτο ένα μεγάλο μέρος της πλάτης, πάντα με τον πιο κομψό αλλά και σέξι τρόπο!

lila-nova-yes-i-do.jpg

lila-nova-yes-i-do.jpg
lila-nova-yes-i-do.jpg

lila-nova-yes-i-do.jpg

Yes I do tip:  Εάν το νυφικό σας έχει πολλές λεπτομέρειες που τραβάνε τη προσοχή, ή είναι σε παλ αποχρώσεις, προτιμήστε να κρατήσετε ήσυχους τους τόνους της υπόλοιπης εμφάνισης, με ένα πιο φυσικό μακιγιάζ και ουδέτερα παπούτσια.

Lila Nova

Διεύθυνση: Σίνα 38, Αθήνα

τηλέφωνο: 211 0107658

website: www,lilanova.gr

facebook: @lilanovaofficial

instagram: lilanovaofficial

Από τη Σοφία Ιωάννου