Αντικρίζοντας κανείς τα νυφικά της Αλεξίας Κιρμίτση, μπορεί εύκολα να αναγνωρίσει τη χαρακτηριστική αισθητική της σχεδιάστριας, που έχει αφήσει το στίγμα της στο σχεδιασμό νυφικού μέσα από τις μίνιμαλ γραμμές και το μοναδικό πάντρεμα των υφασμάτων. Το στυλ που αποπνέουν τα φορέματα της είναι τόσο ξεχωριστό, που αποκλείεται να αφήσουν ασυγκίνητη ακόμα και την πιο απαιτητική bride to be! Εμείς συγκεντρώσαμε με μεγάλη δυσκολία μόλις  5 από τις αγαπημένες μας δημιουργίες της και σας τις παρουσιάζουμε!

alexia-kirmitsi-yes-i-do.jpg

alexia-kirmitsi-yes-i-do.jpg

Οι φίνες, βαμβακερές δαντέλες με το μετάξι, το τούλι και τα γεωμετρικά κεντήματα είναι μερικά μόνο από τα στοιχεία που διαφοροποιούν τα νυφικά της Αλεξίας Κιρμίτση και τα κάνουν τόσο ιδιαίτερα, κατατάσσοντάς τα πολύ ψηλά στις προτιμήσεις μας.

alexia-kirmitsi-yes-i-do.jpg

Το deux-piece νυφικό αποτελεί την αγαπημένη bridal στιλιστική επιλογή της σχεδιάστριας για τη φετινή σεζόν και την προτείνει ανεπιφύλακτα στις brides to be που θέλουν να εντυπωσιάσουν και να είναι πάντα στο επίκεντρο της μόδας.

alexia-kirmitsi-yes-i-do.jpg

Αγαπημένη μας επιλογή, αυτό το πουά νυφικό με τη διαφάνεια φαντάζει ονειρικό και νεραϊδένιο, αλλά ταυτόχρονα ιδιαίτερα σέξι.

alexia-kirmitsi-yes-i-do.jpg

Αλεξία Κιρμίτση

Διεύθυνση: Σκουφά 50, Κολωνάκι

Facebook:  alexiakirmitsi

Instagram: alexiakirmitsi

Από τη Σοφία Ιωάννου