Παρατηρώντας τα νυφικά της Ματίνας Μέγκλα, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς τις θεατρικές επιρροές της και τις ομοιότητες που παρουσιάζουν οι νυφικές της δημιουργίες με κουστούμια παραστάσεων. Ταυτόχρονα όμως, πρόκειται για φορέματα αέρινα και άνετα, που “χορεύουν” πάνω στο σώμα, ενώ θυμίζουν αριστοκρατικές γυναίκες μιας άλλης εποχής… Εάν θέλετε να δώσετε μια νότα θεατρικότητας στο bridal look σας, τότε η Ματίνα Μέγκλα είναι η ιδανική σχεδιάστρια για εσάς!  Εμείς επιλέξαμε τα 5 ωραιότερα – κατά τη γνώμη μας – νυφικά της ολοκαίνουριας collection και σας τα παρουσιάζουμε!

matina-megla-yes-i-do.jpg

Οι παλ χρωματισμοί στα νυφικά – είτε σε ολόκληρο το φόρεμα είτε σε λεπτομέρειες του νυφικού – αποτελούν μεγάλη τάση φέτος. Δίνουν μια διαφορετική πνοή στο ύφος του look σας και σίγουρα αποτελούν μια πρωτοποριακή επιλογή!

matina-megla-yes-i-do.jpg

matina-megla-yes-i-do.jpg

matina-megla-yes-i-do.jpg

Η δαντέλα είναι all time classic επιλογή για τις περισσότερες γυναίκες, που την προτιμούν όταν έρχεται η ώρα να επιλέξουν το νυφικό των ονείρων τους.

Yes I do info: Η σχεδιάστρια χρησιμοποιεί υψηλής ποιότητας υλικά, όπως οι κιπούρ δαντέλες, οι μεταξωτές μουσελίνες και οι οργαντίνες.

matina-megla-yes-i-do.jpg

Yes I do tip: Τα λουλούδια στα μαλλιά ή ένα εντυπωσιακό πέπλο θα προσθέσουν την απαραίτητη πινελιά ρομαντισμού και θηλυκότητας στην εμφάνισή σας!

Credits

Photos: Γιώργος Αδάμος

Fashion Assistant: Ηλέκτρα Ξύνη

Make up: Μαρία Λιακοπούλου

Hair: Εύη Πασιατζή

Actors: Καλλιόπη Σίμου, Μυρτώ Γκόνη

Στοιχεία επικοινωνίας:

Διεύθυνση: Νεοφύτου Βάμβα 3

Τηλέφωνο: 211 407 2293

Site: www.megla-m.com

Facebook: meglamfashion

Instagram: @megla.m

Από τη Σοφία Ιωάννου