Αρχιτεκτονικά στημένα, με μια έντονη δόση φουτουρισμού, πρωτότυπες ραφές και κοψίματα, premium καινοτόμα υφάσματα και ανοιξιάτικες αναλαμπές χρωμάτων, η νέα collection SS2015 by Ζ Zegna, υπογραμμίζει για ακόμα μια φορά πως ο γαμπρός οφείλει να είναι πρωταγωνιστής στον γάμο, και γιατί όχι, να φορέσει βερμούδα..

02 03 06 12 13

Σχεδιασμένη από τον Murray Scallon και τον Paul Surridge, η νέα συλλογή, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια της Pitti UOMO. Αυτή η διαδραστική προσέγγιση της νέας ταυτότητας της Z Zegna ενισχύεται από την ένωση των δυνάμεων των δύο σχεδιαστών, μέσα από τη δημιουργική τους συνεργασία, επαναπροσδιορίζοντας το παραδοσιακό στοιχείο της μάρκας Z Zegna μέσω της μοντέρνας τάσης της νέας συλλογής.

14 17 21 26 29

O Gildo Zegna, Διευθύνων Σύμβουλος του Ermenegildo Zegna Group, δηλώνει χαρακτηριστικά: «Η Zegna αναπτύσσει ένα νέο επιχειρηματικό εργαλείο, στοχεύοντας στις εξελισσόμενες αλλά και τις συγκεκριμένες ανάγκες της αγοράς των ανδρικών ενδυμάτων. Η νέα συλλογή της Z Zegna επικεντρώνει τις προσπάθειές της στο να τραβήξει την προσοχή σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων για όλες τις σεζόν. Από τα casual outfit μέχρι τα αξεσουάρ, η ομάδα σχεδιασμού έχει αναπτύξει την καλύτερη τεχνογνωσία στο εργαστήριό της, ώστε να θέσει σε εφαρμογή την ένωση μιας καθιερωμένης έννοιας με την καινοτομία. Ο στόχος της νέας Z Zegna είναι να αποκτήσει μια σταθερή θέση στην κατηγορία της προσιτής πολυτέλειας».

Δες εδώ και το fashion show movie, από τον σκηνοθέτη Johan Söderberg.

Η νέα Z Zegna αποκαλύπτεται μέσα από τη συλλογή Άνοιξη/ Καλοκαίρι 2015 και θα είναι διαθέσιμη στις μπουτίκ της Ermenegildo Zegna αλλά και στα corner της Z Zegna στα πολυκαταστήματα attica.