Όπως εύλογα προκύπτει από τον τίτλο του brand και μόνο, οι μέλλουσες νύφες που θαυμάζουν την ιταλική φινέτσα και την υψηλή ραπτική, εδώ θα βρουν πραγματικά αυτό που ψάχνουν.

sposa-moda-4

Με μακρά οικογενειακή παράδοση που ξεκινάει το 1925, και έντονη παρουσία στον χώρο του bridal fashion από το 2000, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις διεθνείς αγορές, η SPOSA MODA HAUTE COUTURE BRIDAL, χάρη στην αγάπη της για την μόδα και τα νυφικά φορέματα, την ανάγκη της δημιουργίας και τον ενθουσιασμό των ανθρώπων της, υπηρετεί το όραμά της με συνέπεια προσφέροντας σε χιλιάδες νύφες ανά τον κόσμο αυτό που πραγματικά ονειρεύονται, με την εγγύηση πάντα της ποιότητας, της κομψότητας και της άψογης εφαρμογής.

sposa-moda-1

Πολυτελή ολομέταξα υφάσματα, αέρινες μουσελίνες, εκπληκτικά κρεπ κεντημένα με κρύσταλλα και πολύτιμες πέτρες, αέρινες ρομαντικές διαφάνειες, υψηλής αισθητικής χειροποίητες, ακριβές δαντέλες, εμπνευσμένα σχέδια που αναδεικνύουν την γυναικεία σιλουέτα, καθιστούν τα νυφικά της SPOSA MODA HAUTE COUTURE BRIDAL, πραγματικά μοναδικά, αφού συνδυάζουν τη λάμψη και την παραμυθένια γοητεία με την προσιτή πολυτέλεια.

sposa-moda-11

Εμείς, ως Υes I do, επιλέξαμε τα αγαπημένα μας σχέδια και σας τα παραθέτουμε, αλλά αν θέλετε να θαυμάσετε και να περιεργαστείτε από κοντά τα νυφικά της SPOSA MODA HAUTE COUTURE BRIDAL, μπορείτε να τα βρείτε στην NEWLIFE expowedding που θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 23 Ιανουαρίου στο MEC Παιανίας. Περισσότερες πληροφορίες για την έκθεση θα βρείτε εδώ & εδώ.

sposa-moda-8

sposa-moda-7

sposa-moda-2

sposa-moda-3

sposa-moda-princess-bridal_15

sposa-moda-princess-bridal_14

sposa-moda-10jpg

SPOSA MODA HAUTE COUTURE BRIDAL

Site sposamoda.gr 

Facebook sposamoda.gr

Instagram sposamoda

Από την Εύα Ανυφαντή