Από τον Παναγιώτη Κούστα

To défilé για την prêt-à-porter κολεξιόν του οίκου Philosophy di Lorenzo Serafini έλαβε χώρα στον αμπελώνα που κάποτε ο Leonardo da Vinci καλλιεργούσε τα κλήματά του, τον περίφημο «La Vigna di Leonardo» και πραγματικά ο ιδιαίτερος αέρας του μοιάζει να έφερε και έναν άνεμο ανανέωσης στην αισθητική του ιταλικού maison.

Ο Serafini δήλωσε πριν από το show ότι «τώρα είναι πραγματικά η στιγμή για να είναι κάποιος πιο δημιουργικός από ποτέ» και η Vogue έγραψε ότι το αποτέλεσμα είναι απελευθερωτικό, με τη νέα συλλογή να δείχνει πιο ελαφριά και χαλαρή από τις προηγούμενες. Όσο για τα αποδομημένα λευκά φορέματά της που προφανώς απευθύνονται στη «νυφική αγορά του έτοιμου ενδύματος», δηλαδή τις νύφες που δεν θέλουν να φορέσουν στον γάμο τους νυφικό; Θα μπορούσε να περιγραφεί με τη φράση «και η νύφη φορούσε γαλότσες»!

Τα φορέματα απευθύνονται στα cool, διανοούμενα κορίτσια που ίσως αποφασίσουν ξαφνικά φέτος το καλοκαίρι να παντρευτούν με φόντο τον κήπο του εξοχικού τους!

Must Read:

Τι νέο φέρνει η bridal collection του Oscar de la Renta για την Άνοιξη του 2021;

Elie Saab | H 1η συλλογή υψηλής ραπτικής του Λιβανέζου σχεδιαστή μετά την καταστροφή της Βηρυτού

Η μεγάλη επιστροφή της broderie anglaise! Τα νυφικά του 2021 θα είναι γεμάτα κεντήματα.

Most Popular:

Sertab Erener: Η 56χρονη Τουρκάλα superstar λάμπει ντυμένη νύφη στο πλευρό του 3ου συζύγου της

Bridal fashion, ώρα μηδέν: Το μέλλον δεν έχει ακόμη (γ)ραφτεί!

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.