Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, από τις 10 έως τις 13 Οκτωβρίου, η Νέα Υόρκη έγινε το επίκεντρο της νυφικής μόδας! Η πόλη που δεν κοιμάται ποτέ, φιλοξένησε την Bridal Fashion Week που πραγματοποιείται δύο φορές τον χρόνο, τον Οκτώβριο και τον Απρίλιο. Σχεδιαστές μόδας και bridal οίκοι από όλο τον κόσμο παρουσίασαν τις συλλογές τους, ανάμεσά τους και ο οίκος Kaviar Gauche που δημιουργεί νυφικά για τις σύγχρονες brides-to-be που εκτιμούν το σχέδιο, τις πρώτες ύλες και την άψογη εφαρμογή.

Με τίτλο «Over the Moon», η συλλογή 2024 του Kaviar Gauche συνεχίζει να ενισχύει τη φιλοσοφία του brand για μοντέρνα και εντυπωσιακά σχέδια. Ανάμεσα σε mini dresses με τρισδιάστατες floral πινελιές έως σύγχρονα two-piece σύνολα, αυτή η νέα σειρά «δεν είναι απλώς μια νυφική συλλογή, αλλά ένας φόρος τιμής στη διαχρονική ομορφιά», όπως επισημαίνει το σχεδιαστικό δίδυμο Alexandra Roehler και Johanna Kühl.

Yes I Do Note: Ιδιαίτερα εντυπωσιακό είναι το Moon Flower Blouson, ένα oversized μπουφάν σε χρώμα ιβουάρ, το οποίο είναι διακοσμημένο με τρισδιάστατα σατέν λουλούδια. Συνεχίστε να κάνετε scroll down για να ανακαλύψετε τα αγαπημένα μας κομμάτια από τη συλλογή.

RELATED POSTS

NYFW: 5 bridal look κατευθείαν από το runway του Michael Kors (νύφες του 2024 είστε εδώ;)

Αέρας άνοιξης και καλοκαιριού εν μέσω φθινοπώρου! Μας αρέσει!

«Τhe new Renaissance» | Η καμπάνια του Ferragamo στη γκαλερί Uffizi αποτελεί ωδή στην Αναγέννηση

Μερικά από τα πιο διάσημα έργα τέχνης του 15ου και 16ου αιώνα συνθέτουν το σκηνικό της νέας καμπάνιας του οίκου.

Yes I do Spots | Σημεία Διανομής 

Πού θα βρείτε το Yes I Do Free Press