Από τη Μαρία Ιωαννάτου

Ο διάσημος οίκος νυφικών Monique Lhuillier παρουσίασε τη συλλογή του για το Φθινόπωρο 2022 και έκανε όλες τις μέλλουσες νύφες να ανυπομονούν για την πρόβα νυφικού τους! Η νέα bridal collection φωτογραφήθηκε στους πολύχρωμους δρόμους της πόλης Καρταχένα στην Κολομβία. Τα αέρινα νυφικά με τα botanical prints και τις ορτανσίες, οι βασιλικές κάπες, τα επιβλητικά κεντήματα και οι δαντέλες δεν θα αφήσουν ασυγκίνητη καμία bride-to-be!

yes_i_do_moniquebridal_13.jpg

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που παρουσιάζω τη νυφική συλλογή μου για το Φθινόπωρο 2022. Αισθάνομαι ότι οι γυναίκες είναι έτοιμες να σπάσουν τα κατεστημένα της μόδας, οπότε θα διαπιστώσετε ότι αυτή η συλλογή περιλαμβάνει χαμηλές γραμμές και ογκώδη μανίκια, ενώ συνεχίζω την τάση των convertible φορεμάτων γιατί πιστεύω ότι αυτή η τάση ήρθε για να μείνει».

yes_i_do_moniquebridal.jpg

Από την ίδρυσή του το 1996, ο οίκος μόδας Monique Lhullier έγινε ένας από τους πιο αναγνωρισμένους διεθνώς. Η Lhullier είναι μέλος του Συμβουλίου Σχεδιαστών Μόδας της Αμερικής από το 2003 και το ομώνυμο brand της έχει κερδίσει την αγάπη πολλών διασημοτήτων του Hollywood, από την Emma Stone έως την Gwyneth Paltrow. Οι νυφικές συλλογές του brand φημίζονται για την πολυτέλεια, τη θηλυκή και λαμπερή τους αισθητική.

yes_i_do_moniquebridal_4.jpg

yes_i_do_moniquebridal_5.jpg

yes_i_do_moniquebridal_7.jpg

yes_i_do_moniquebridal_11.jpg

yes_i_do_moniquebridal_5.jpg

yes_i_do_moniquebridal_12.jpg

Must Read:

Anne Barge Spring 2022: Διαχρονικό παριζιάνικο στιλ και σοφιστικέ πολυτέλεια

Viktor & Rolf Mariage 2022: H επετειακή νυφική συλλογή, που πρέπει να δεις σήμερα

Yolancris SS22: Η επόμενη άνοιξη ανήκει στη φρέσκια αισθητική και στα υπέρκομψα νυφικά!

Most Popular:

Αληθινή μαρτυρία: «Τι μετανιώνω -και τι όχι- που έκανα τον γάμο μου μέσα στην πανδημία»

10 wedding trends που θα βλέπουμε παντού το 2021

Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας! Εξασφαλίστε τώρα τη δική σας ετήσια συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Yes I Do με ένα κλικ εδώ.