Στις σύγχρονες νύφες που όμως πιστεύουν σε κλασικές αξίες, απευθύνεται η νέα bridal συλλογή του οίκου Max Mara. Σε τόνους απόλυτου λευκού και ιβουάρ, σε γραμμές, είτε αυστηρά γεωμετρικές, με στράπλες ή τετράγωνα ντεκολτέ και ασύμμετρα ντραπέ που μπορεί να αφήνουν τον έναν ώμο έξω, είτε ελικοειδείς, με ζώνες που δημιουργούν όγκους και τονίζουν το στήθος και τη μέση όσο πρέπει, η νέα νυφική συλλογή του διακεκριμένου ιταλικού οίκου καταφέρνει για ακόμα μία φορά να καινοτομεί.

max-mara-bridal-1

max-mara-bridal-2

Ξεχάστε τις παραδοσιακές δαντέλες, τα συνηθισμένα πουά και τα σκληρά υφάσματα. Αντί αυτών, θα δείτε έντονα κεντημένα πρωτότυπα πουά, εναλλαγές δύο και τριών διαφορετικών υφασμάτων στο ίδιο φόρεμα, αυτοκρατορικά κοψίματα με κοντές φούστες, μια νέα, μοντέρνα εκδοχή της «νύφης γοργόνα», νυφικά sixties και vintage με ποπ πινελιές, αλλά και ολόσωμες φόρμες που συνδυάζουν μοναδικά την κομψότητα με την άνεση.

max-mara-bridal-3

max-mara-bridal-4

Υψηλής ποιότητας τούλια, οργάντζες, κορδέλες γκρο, σατέν duchesse, μετάξι, ζακάρ, αποτέλεσαν την πρώτη ύλη για τα μοναδικά και σίγουρα ελκυστικά νυφικά της νέας bridal συλλογής Max Mara, για νύφες ρομαντικές και σύγχρονες, που δεν διαπραγματεύονται σε καμία περίπτωση την κομψότητα και την ποιότητα.

max-mara-bridal-5

max-mara-bridal-6

max-mara-bridal-7

max-mara-bridal-8

max-mara-bridal-9

max-mara-bridal-10

max-mara-bridal-11

max-mara-bridal-12

Site : maxmara.com 

Facebook: maxmara

Instagram: maxmara

Twitter: maxmara

Pinterest: maxmarabridal

Από την Εύα Ανυφαντή