Από τον Παναγιώτη Κούστα

Η έκπληξη στη νυφική συλλογή του οίκου Viktor & Rolf για την άνοιξη του 2021 έρχεται από το γεγονός ότι για πρώτη φορά βλέπουμε από εκείνους τόσο απαλές και ελεύθερες γραμμές. Η αισθητική του φοβερού δημιουργικού διδύμου από τις Κάτω Χώρες επεκτείνεται σε νέα στιλ με χυτά ή σε Α γραμμή νυφικά, διακοσμημένα πάντα με signature «φιόγκους παντού», σε κάθε πιθανό και απίθανο μέγεθος, χωρίς, βέβαια, να λείπουν τα χαρακτηριστικά, πιο «γλυπτικά» κομμάτια τους. Οι δομημένες, εντυπωσιακές σε όγκο τουαλέτες με τα τρισδιάστατα λουλούδια και τα «ζαχαρένια» διακοσμητικά στοιχεία -όπως τα αποκάλεσε πολύ επιτυχημένα ο Rolf Snoeren, ένας εκ των δύο σχεδιαστών, σε πρόσφατη συνομιλία του μέσω Facetime με τη συντάκτρια του Vogue.com, Emily Farra- συνεχίζουν να είναι εδώ. «Μας παίδεψαν λίγο οι πιο ρευστές γραμμές, αλλά για κάποιες γυναίκες αποτελούν must», δήλωσε.

Με τη συλλογή τους για την άνοιξη του 2021, οι Viktor & Rolf κατέρριψαν το στερεότυπο που θέλει τους σχεδιαστές νυφικών να δημιουργούν τις κολεξιόν τους έχοντας κατά νου έναν και μόνο έναν, συγκεκριμένο τύπο νύφης. Σύμφωνα με τον Snoeren, για εκείνους είναι σημαντικό το να έχουν πραγματικά διαφορετικές μεταξύ τους γραμμές σε κάθε τους κολεξιόν, από νυφικά με αυτοκρατορική μέση έως βραδινές τουαλέτες και jumpsuits, έτσι ώστε να μπορούν να εξυπηρετούν διαφορετικές γυναίκες με διαφορετικές ανάγκες.

Με στοιχεία από Vogue.com

Διαβάστε επίσης…

Η νέα, υπέροχη συλλογή της Reem Acra για την άνοιξη του 2021 μας συστήνει εκ νέου τα κλασικά νυφικά

Φτερά και πούπουλα! H νέα τάση της bridal fashion και πώς θα την υιοθετήσετε στο νυφικό σας look

Οι νέες, ονειρεμένες κουάφ και τα μαγικά καπέλα του αγαπημένου πιλοποιού της Kate Middleton, της Lady Gaga και της Sarah Jessica Parker