Ρομαντικά, ονειρεμένα, elegant, αισθησιακά και ρετρό είναι τα υπέροχα μοναδικά νυφικά του οίκου JLM για τη φετινή Άνοιξη! Η αγαπημένη σχεδιάστρια Hayley Paige μας παρουσιάζει τη νέα της bridal collection S/S 2016 και ομολογουμένως μας εντυπωσίασε με τα ultra chic νυφικά της που πλησιάζουν το όνειρο της κάθε νύφης.

Πριγκίπισσα, βασίλισσα, μούσα, θεά του Ολύμπου; ‘Οπως και να έχετε φανταστεί τον εαυτό σας τη μέρα του γάμου σας η δημοφιλής σχεδιάστρια καλύπτει και με το παραπάνω ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα και σας αφήνει να νιώσετε μοναδικά συναισθήματα φορώντας το νυφικό σας! Στόχος είναι να φτιάχνει εξατομικευμένα νυφικά που θα καλύπτουν τις ανάγκες της σύγχρονης νύφης, χωρίς υπερβολές αλλά με έντονες λεπτομέρειες! Άλλωστε, η μαγεία κρύβεται στις λεπτομέρειες και την ποιότητα των υφασμάτων και πραγματικά τα μοναδικά φετινά σχέδια θα σας εντυπωσιάσουν!

Μπορεί ακόμα τα νυφικά της Hayle Paige να μην είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα, όμως μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στη νέα της συλλογή και να εμπνευστείτε για το δικό σας!

Hayley Payge  yes i do 1

Hayley Payge  yes i do 2

Hayley Payge yes i do 3

Hayley Payge yes i do 4

Hayley Payge yes i do 5

Hayley Payge yes i do 6

Hayley Payge yes i do 7

Hayley Payge yes i do 8

Από την Αθηνά Γκαντήραγα