Φέρνοντας στο μυαλό μας τα θεϊκά νυφικά Vera Wang κατακλυζόμαστε αυτόματα από εικόνες με wedding gowns με υπέρμετρη πολυτέλεια, ακαταμάχητο μινιμαλισμό και μοναδική αισθητική. Άλλωστε η 72χρονη Wang – που με κάποιο τρόπο έχει σταματήσει τον χρόνο όσον αφορά την εξωτερική της εμφάνιση – είναι μια γυναίκα που έγραψε, γράφει και θα γράφει τη δική της ιστορία στην wedding industry.

Πρόσφατα σε μια απολαυστική και άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο www.insider.com, αποκάλυψε ποια bridal τάση δεν θα ακολουθούσε ποτέ και γενικά ποια νυφικά θεωρεί όχι και τόσο κομψά για τις γυναίκες που παντρεύονται τώρα.

Πρόκειται για τα peekaboo και trompe l’oeil νυφικά, τα οποία αποτελούνται από διαφάνειες και καλύπτουν με ύφασμα ή με shiny details επίμαχα σημεία όπως για παράδειγμα την περιοχή του στήθους. Όπως αποκάλυψε τα θεωρεί εκτός της αισθητικής της ενώ τόνισε ότι είναι σίγουρη πως δεν θα πρόσθετε ποτέ παρόμοιο σχέδιο σε κάποια από τις συλλογές της. Και την πιστεύουμε!

Ωστόσο η ταλαντούχα σχεδιάστρια δεν παρέλειψε να τονίσει ότι είναι μεγάλη φαν των θηλυκών νυφικών. Άλλωστε εκείνη ήταν που εμπνεύστηκε μια ολόκληρη bridal συλλογή από τα μαύρα και nude εσώρουχα που φορούν οι νύφες μέσα από τα νυφικά τους και δημιούργησε bridal δημιουργίες σε αυτές τις αποχρώσεις. Τολμηρή και ένα βήμα πάντα μπροστά η Wang!

Εμείς πάντως την εμπιστευόμαστε με κλειστά τα μάτια, εσείς;