7

Ο Vassilis Thom, ένα από τα new generation αστέρια της εγχώριας Fashion σκηνής και αγαπημένος πολλών Celebrities, σχεδίασε λευκά φορέματα, με νυφική διάθεση, τα οποία μόλις τα είδαμε αποφασίσαμε πως πρέπει να τα δούμε και από κοντά. Γιατί όχι και φορεμένα!

Με γραμμές κλασσικές σε σχέδια και μοτίβα, αλλά με νέα στοιχεία, δίνοντας τους ένα σύγχρονο αέρα. Υφάσματα ανάλαφρα και αέρινα, με στόχο να φορεθούν, δίνοντας ένα κολακευτικό, κομψό στιλ για όλους τους τύπους σώματος, χωρίς δεσμεύσεις. Θα μπορούσε να είναι και το φόρεμα που θα φορέσεις την επόμενη μέρα του καλοκαιρινού γάμου σου.

5 4 3 10 11

Τον ρωτήσαμε βέβαια τα δικά του tips για τις στιλιστικές επιλογές της καλοκαιρινής νύφης.

– Αφού έχεις επιλέξει το καλοκαίρι για να κάνεις τον γάμο σου, τότε αυτό που θα πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα, είναι ένα νυφικό που να σε εκφράζει και ένα make-up όσο πιο φρέσκο και δροσερό γίνεται. Προτείνω ένα απλό νυφικό σε λιτή γραμμή, αέρινη ή με ρομαντικές πινελιές και δίχως υπερβολές, το οποίο θα μπορούσες να το συνδυάσεις είτε με σανδάλια ή αν θες να δώσεις έμφαση, τότε διαλέξε ένα έντονο σε χρώμα πέδιλο ή πλατφόρμα.

– Επίσης θα μπορούσε να είναι το φόρεμα της επόμενης μέρας ή το φόρεμα μετά την τελετή. Ιδανικά φορέματα που εκτός από τον πρωταγωνιστικό τους ρόλο, θα μπορούσαν να φορεθούν και ως after-dress.

– Να θυμάσαι, όσο πιο απλή θα είσαι δίνοντας έμφαση μόνο σε ένα σημείο στην εμφάνιση σου, θα μείνεις ανεξίτηλη στην μνήμη όλων. Οπότε ένα Simple – Chic Look είναι το ιδανικό.

16 15 14 13 12 6 2 1

Bridal Editorial by Vassilis Thom

Photographer: Dinos Pafilas Photography

Blogger/Model: Konstantina Tzagaraki