Από την Αλεξία Σακελλαρίου του www.smellslikefashion.com

Σίγουρα σου έχει τύχει να θέλεις να cropάρεις το πρόσωπο κάποιας celebrity που βρίσκεται στην αγκαλιά ενός υπερσέξι σταρ του Hollywood, και να το αντικαταστήσεις με το δικό σου. Έλα, μην κρύβεσαι, κι εγώ αυτά κάνω (#teamGosling). Σου υπόσχομαι πως μόλις δεις το πρώτο νυφικό δια χειρός Mary Katrantzou, θα θελήσεις να βρεις νέα τακτική ώστε να μπεις στη φωτογραφία και να παριστάνεις τη χαρούμενη νύφη. Γιατί σου έχω νέα: η πρώτη προσπάθεια της «δικής» μας σχεδιάστριας είναι ό,τι καλύτερο έχω δει τον τελευταίο καιρό. Να, δες και μόνη σου:

 

858126ad8b7fbb4715b87e9c60be30ea

Πριγκιπικό και νεραϊδένιο ώστε να ταιριάζει με την «πιο ευτυχισμένη μέρα» σου, αυστηρό στο πάνω μέρος, ελάχιστα αθλητικό στους ώμους ώστε να τους κολακεύει, κυματισμοί και ασύμμετρα κοψίματα στη σωστή δοσολογία και φανταστικό στην κίνηση – άσε που δεν φαίνεται ιδιαίτερα βαρύ, επομένως γίνεται ιδανικό και για το party του γάμου. Ούτε ένα ίχνος στρας και παγιέτας αλλά αντίθετα απλό, λιτό και απέριττο. Όπως θα έπρεπε να είναι όλα τα νυφικά του κόσμου.

Για την ιστορία, η κυρία που το φοράει είναι η Carolina Gonzalez-Bunster, ιδρύτρια του Walkabout Foundation, ενός φιλανθρωπικού ιδρύματος που αναλαμβάνει την ενημέρωση για την παράλυση και άλλες δυσκολίες κίνησης.

a107301876f0370a744965c0d1efc490