Η εποχή που διανύουμε προκαλεί σε αρκετούς ανθρώπους ανάμεικτα συναισθήματα, ενώ οι αγαπημένες μας νύφες βιώνουν μια αγωνία, καθώς βρίσκονται ανάμεσα στο αν θα πρέπει να ακυρώσουν τον γάμο τους για φέτος ή να τον μεταφέρουν σε άλλη ημερομηνία.

yes-i-do-demetrios-8053_4.jpg

Κόντρα στην αβεβαιότητα, οι άνθρωποι του οίκου Demetrios είναι πάντα εδώ, κοντά σε όλες τις νύφες, με κύριο μέλημά τους να κάνουν κάθε bridal όνειρο πραγματικότητα. Άλλωστε, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι γάμοι του 2020 θα είναι αξέχαστοι και μοναδικοί για όλους μας!

Μία real Demetrios Bride που αποφάσισε τον Μάρτιο να κάνει τον γάμο της σε κλειστό κύκλο, νίκησε με την αγάπη της του πανδημία του κορωνοϊού και μας έστειλε ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας:

«Τρεις μέρες πριν τον γάμο μας, το κέντρο που είχαμε κλείσει για τη δεξίωση μάς ενημέρωσε ότι απαγορεύεται η προέλευση των καλεσμένων. Ακούγοντας αυτό στην αρχή μαράζωσα, αλλά αποφασίσαμε ότι δεν θα ακυρώσουμε τον γάμο μας! Η 14η Μαρτίου ήταν η καλύτερη μέρα της ζωής μου! Οι λίγοι καλεσμένοι που μπόρεσαν να παρευρεθούν στον γάμο μας  μάς τραγουδούσαν δημιουργώντας μια συγκινητική και μοναδική ατμόσφαιρα ενώ εγώ -έχοντας δίπλα μου τον έρωτα της ζωής μου και φορώντας το νυφικό των ονείρων μου- ήμουν πιο ευτυχισμένη από ποτέ! Με αυτό το μήνυμα, θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στον οίκο Demetrios. Το νυφικό είναι το πιο σημαντικό! Όταν φοράς το νυφικό των ονείρων σου, μπορείς να ξεπεράσεις τα πάντα, ακόμα και την επιδημία του κορωνοϊού!».

Demetrios Brides, συνεχίστε να ονειρεύεστε, να σχεδιάζετε, να ερωτεύεστε και να αγαπάτε γιατί η αγάπη είναι πιο δυνατή από οποιοδήποτε άλλο συναίσθημα και πανδημία!

#LOVEISNEVERCANCELLED

Διαβάστε επίσης…

Δείτε πρώτοι τις μαγικές συλλογές Demetrios για το 2021

Demetrios James Elias: Όλες οι νύφες έχουν δικαίωμα στην κομψή πολυτέλεια

Demetrios: 5 νυφικά για μια άκρως εντυπωσιακή νυφική εμφάνιση