Προσεγγίζει το νυφικό σαν ένα γλυπτό, σαν ένα πραγματικό έργο τέχνης, το οποίο παίρνει ζωή με τα πολυτελή υφάσματα, τις περίτεχνες δαντέλες και τα ντελικάτα, εύθραυστα διακοσμητικά στοιχεία, που τόσο αγαπά να επιλέγει. Άλλωστε, για τη Μαίρη Θεοτόκη, κάθε δημιουργία της αποτελεί και μια έκπληξη. Μια εξωπραγματική και κομψή έκπληξη που όλες οι νύφες αξίζει να ζήσουν!

Φωτογραφία:  G WEDD FOTOGRAFIA BY GEORGE BOUZAKIS     

Οι high fashion επιρροές είναι δεδομένες σε κάθε σας συλλογή. Τι σας εμπνέει και πώς ξεκινάει κάθε φορά το υπέροχο ταξίδι της δημιουργίας;

Η ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού,της τέχνης, των παλατιών, των παραμυθιών σε συνδυασμό με τη φύση – η οποία συνιστά ένα παζλ χρωμάτων, σχημάτων, αισθήσεων – είναι μια ατελείωτη πηγή έμπνευσης για εμένα.

Έχετε πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στο bridal σχέδιοκαι τις haute couture νυφικές δημιουργίες. Τελικά, οι brides-to-beαλλάζουν με τις δεκαετίες; Ή τα «θέλω», τα άγχη και η ψυχολογίατους παραμένουν ακριβώς τα ίδια;

Από την εμπειρία μου όλα αυτά τα χρόνια, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα.Οι brides-to-be θέλουν να είναι μοναδικές, να είναι οι βασίλισσες της βραδιάς. Και όσο για τα άγχη, είναι αναπόφευκτα ακόμα και για τις πιο ψύχραιμες νύφες. Το !βρίσκω απόλυτα φυσιολογικό και είμαι εδώ για να τις ηρεμώ και να τις βοηθάω να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους. 

yes_i_do_marytheotoki_4.jpg

Τα νυφικά σας ανάγονται σε πραγματικά έργα τέχνης. Πώς θα τα χαρακτηρίζατε με 5 λέξεις;

Δυναμικά, κομψά, θηλυκά, πολυτελή, ρομαντικά..

yes_i_do_marytheotoki_2.jpg

Πάντα επικεντρώνεστε στο συναίσθημα και οι σχέσεις που αναπτύσσετε με τις brides-to-be είναι σχέσεις ζωής. Πώς τις προσεγγίζετε και πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν τα ραντεβού στο ατελιέ σας;

Αγαπώ πολύ αυτό που κάνω και, συνεπώς, δίνω όλη μου την ψυχή στη δουλειά μου. Στόχος μου σε κάθε ραντεβού είναι να καταλάβω τον εσωτερικό κόσμο κάθε γυναίκας και, μέσα από τη δημιουργία μου, να προσπαθήσω να τον εξωτερικεύσω.Τα ευτυχισμένα χαμόγελα που εισπράττω  είναι το μεγαλύτερο κίνητρο για εμένα ώστε να συνεχίσω ακούραστα να δημιουργώ. 

yes_i_do_marytheotoki_3.jpg

Σωματότυπος vs προσωπικότητα! Τι λαμβάνετε περισσότερο υπόψη σας γιανα προτείνετε σε κάθε bride-to-be το νυφικό των ονείρων της;

Οι γνώσεις μου πάνω στο πατρόν και η πολυετής εμπειρία μου με βοηθούν να προτείνω το κατάλληλο σχέδιο, αναδεικνύοντας την ομορφιά του σώματος μέσω της κομψότητας, ανεξάρτητα από τον σωματότυπο της κάθε γυναίκας. Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία για εμένα είναι η προσωπικότητά της, γι’ αυτό και εστιάζω πολύ σε αυτό. Η σωστή επιλογή και των δύο θα αποφέρει το τέλειο αποτέλεσμα!

yes_i_do_marytheotoki_5.jpg

Retro δαντέλες, δυναμικά μανίκια, bold λεπτομέρειες και εξαιρετικής ποιότητας υφάσματα συνθέτουν τη Mary Theotoki bride. Μιλήστε μας για τα αγαπημένα σας υλικά αυτήν τη χρονιά.

Έχω εμμονή με την ποιότητα και την πολυτέλεια. Μεταξωτά rasmir, mikado και γαλλικές δαντέλες είναι τα κύρια υφάσματα που συνθέτουν την καινούρια συλλογή μου.

yes_i_do_marytheotoki0.jpg

Ποια νύφη σας σας έχει μείνει αξέχαστη;

Η καθεμία είναι μοναδική. Έχω συνδεθεί συναισθηματικά με όλα τα κορίτσια και δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα.

Φωτογραφίες νυφικών:  SpyroS Mz C.photographer

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes_i_do_marytheotoki_.jpg

Must Read:

Οι συντάκτριες του Yes I Do επιλέγουν το αγαπημένο τους Mary Theotoki νυφικό

Μαίρη Θεοτόκη: Ένας bridal προορισμός με αριστοκρατική λάμψη και haute couture αισθητική

Η νέα bridal collection της Mary Theotoki είναι εμπνευσμένη και αφιερωμένη στην σύγχρονη γυναίκα

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!