Πρωινό Τετάρτης και ξεκίνησα για το showroom της σχεδιάστριας Ιωάννας Κουρμπέλα, με σκοπό την παρουσίαση/γνωριμία της νέας της συλλογής για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015 με τίτλο Memoria! Ο τίτλος, καθώς βάδιζα στα στενά της Πλάκας, σκέφτηκα πως μόνο τυχαίος δεν μπορεί να είναι….

Προσωπικά παρακολουθώ χρόνια τη δουλειά της Ιωάννας και κάθε φορά εκπλήσσομαι ευχάριστα γιατί όλες τις οι δημιουργίες είναι “wearable” διαθέτοντας απλή φινέτσα που προσαρμόζεται σε όλες τις ώρες της ημέρας και σε όλες μα όλες τις περιστάσεις.

Στη συγκεκριμένη κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015, οι γραμμές είναι απλές, καθαρές, αέρινες. Τα βασικά χρώματα με τα οποία πειραματίζεται είναι το celestial blue, το pink nectar, το elm green, το cactus flower και το pollen. Χρώματα που έχουν την αίσθηση ενός ανθισμένου κήπου, που λούζεται απ’ το φως του καλοκαιριού, σαν η μνήμη της άνοιξης να διατηρείται μέσα στο καλοκαίρι, όπως αναφέρει και η ίδια. Φυσικά δεν λείπει το αγαπημένο της λευκό. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες όλα τα κομμάτια της συλλογής μπορούν άνετα να αποτελέσουν πρόταση για νύφες και καλεσμένες σε spring και summer weddings, ενώ και η ανδρική συλλογή απευθύνεται σε εκείνους που θέλουν να αποτινάξουν το κοστούμι από πάνω τους!  H πολυμορφικότητα των σχεδίων της επιτρέπει αμέτρητους συνδυασμούς και πλήθος στιλιστικών επιλογών όπου μπορούν να εναλλάσσονται με  τη διάθεση της στιγμής!

Yes I do IoannaKourbelaSS15 13

Yes I do IoannaKourbelaSS15 12

Yes I do IoannaKourbelaSS15 14

Yes I do IoannaKourbelaSS15 8

Yes I do IoannaKourbelaSS15 15

Yes I do IoannaKourbelaSS15 9

Yes I do IoannaKourbelaSS15 16

Yes I do IoannaKourbelaSS15 10

Yes I do IoannaKourbelaSS15 11

Yes I do IoannaKourbelaSS15 4

Ioanna Kourbela showroom
Ioanna Kourbela showroom

Yes I do IoannaKourbelaSS15 5

Ioanna Kourbela showroom
Ioanna Kourbela showroom

Yes I do IoannaKourbelaSS15 3

Yes I do IoannaKourbelaSS15 6

Yes I do IoannaKourbelaSS15 7

 

Περισσότερα για τη συλλογή Memoria της Ιωάννας Κουρμπέλα και όχι μόνο θα βρείτε:

Στο site: http://www.ioannakourbela.com/

Στο eshop :eshop.ioannakourbela.com

Στη σελίδα της στο Facebook: https://www.facebook.com/IoannaKourbelaDesignerBrand

Από την Αργυρώ Γιακούμα