Τα μικρά δωμάτια πειθαρχούν το μυαλό και τα μεγάλα αποσπούν την προσοχή. Όσον αφορά το δεύτερο, φαίνεται να περιγράφει απόλυτα την πρόσφατηεπίσκεψή μας στον οίκο νυφικών Demetrios στην καρδιά του Πειραιά. Αίγλη, πολυτέλεια και κομψότητα! Αυτά τα τρία στοιχεία παρατηρείς και αισθάνεσαιπροτού ακόμη περάσεις την πόρτα του ιστορικού νεοκλασικού, ενώ η αύρατης αρχοντιάς και της καλαισθησίας είναι τόσο αισθητή, που σε ωθεί να ανακαλύψεις αυτό τον μαγικό bridal χώρο σπιθαμή προς σπιθαμή.

yes_i_do_demetrios21_8.jpg

yes_i_do_demetrios21_2.jpg

WHERE IT ALL BEGAN

«Πάντα κατά τύχη συναντά κανείς το πεπρωμένο του». Μάλλον αυτήν τηφράση του Marcel Achard σκέφτηκε ο διεθνώς αναγνωρισμένος σχεδιαστής Demetrios James Elias όταν αντίκρισε για πρώτη φορά το εγκαταλελειμμένο νεοκλασικό κτίριο στην οδό Αλκιβιάδου 124. Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Πασαλιμάνι, κι έχοντας μεταναστεύσει σε εφηβική ηλικία στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, θέλησε να διατηρήσει την ταυτότητά του, επιλέγοντας έναν χώρο που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον. Έναν χώρο που δεν άλλαξε πολύ, ανακαινίζοντας μόνο όσα επιτρεπόταν για να είναι λειτουργικό και αυτόνομο. Η ξύλινη σκάλα, το περίτεχνο ταβάνι και το φωτεινό αίθριο είναι ακριβώς όπως ήταν όταν το κτίριο πρωτοχτίστηκε την εποχή της βασιλείας του Όθωνα. Ο οίκος Demetrios έδωσε ζωή σε αυτό το πανέμορφο νεοκλασικό, γεμίζοντας καθημερινά τον χώρο με αιθέριες νυφικές δημιουργίες, γέλια, χαρές και απεριόριστη αγάπη από τις brides-to-be που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή τους.

T ο νεοκλασικό κτίριο βρίσκεται στοκέντρο του Πειραιά, ανάμεσα στην αγορά, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά και το Πασαλιμάνι.

yes_i_do_demetrios21_3.jpg

yes_i_do_demetrios21_9.jpg

REAL BRIDE EXPERIENCE

Εκεί συναντήσαμε και την Ανδριάννα Λιβανού, μία real bride –στον 6ο μήνατης εγκυμοσύνης της– που επισκέφτηκε τον χώρο για να κάνει την πρώτηκαι πολυπόθητη πρόβα νυφικού. Όπως η ίδια μας εκμυστηρεύτηκε, μπαίνοντας στον οίκο την πλημμύρισε μια μοναδική αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης, που πήγαζε από την εμπειρία και την τεχνογνωσία που κατέχουνοι άνθρωποί του, τόσο γύρω από το νυφικό όσο και τον γάμο γενικότερα. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι, από την πρώτη στιγμή που έκλεισε ραντεβού, είχε προαίσθημα –ή μάλλον ήξερε– ότι θα βρει το νυφικό των ονείρων της. Και το βρήκε, ανάμεσα σε δεκάδες σχέδια, υφάσματα και διαφορετικού στιλ νυφικά που δοκίμασε. Διότι οι άνθρωποι που εργάζονται στον οίκο Demetrios προτείνουν νυφικά με αέρα haute couture, που ταιριάζουν απόλυτα στηνπροσωπικότητα και τη σιλουέτα των brides-to-be και γίνονται αναπόσπαστο κομμάτι του παραμυθένιου ταξιδιού που ονομάζεται «γάμος».

yes_i_do_demetrios21_6.jpg

yes_i_do_demetrios21_4.jpg

yes_i_do_demetrios21_5.jpg

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που

κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα.

yes_i_do_demetrios21.jpg

Φωτογραφίες: Στάθης Καλλιγέρης.

Must Read:

Bridal alert: Βρείτε το νυφικό των ονείρων σας στο sample sale του οίκου Demetrios! | Yes I Do (yes-i-do.gr)

Demetrios | Οι αιθέριες νυφικές δημιουργίες για το καλοκαίρι του 2021

Demetrios Platinum 2021: Νυφικά βγαλμένα απ’ τον παράδεισο!

Most Popular:

Cover story: Tαξιδέψτε στο πιο cozy και μαγικό σκηνικό μέσα από το νέο φθινοπωρινό τεύχος του Yes I Do

Διαβάστε το editorial της Μυρτώς Κάζη για το νέο τεύχος του Yes I Do

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!