Όταν το 2010 το παγκοσμίου φήμης μοντέλο Ashley Graham παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Justin Ervin, δυσκολεύτηκε πολύ να βρει το ιδανικό νυφικό! Η bridal εμπειρία της την οδήγησε να δημιουργήσει την Ashley Graham x Pronovias νυφική συλλογή, προσφέροντας σε όλες τις μέλλουσες νύφες την ευκαιρία να αναφωνήσουν “αυτό είναι!” με την πρώτη κιόλας δοκιμή.

Έχοντας μόλις δύο μήνες καιρό για τις γαμήλιες προετοιμασίες, το ενδεχόμενο ενός from scratch νυφικού φάνταζε απίθανο. Αν και στην αναζήτηση που έκανε με τη μαμά και τη γιαγιά της, βρήκε το dream dress της, χρειάστηκε να προσθέσουν επιπλέον ύφασμα για να εφαρμόζει καλύτερα, αλλά εκείνη ένιωθε εγκλωβισμένη μέσα σε αυτό.

Η Ashley Graham απομυθοποιεί με κάθε ευκαιρία τη στερεοτυπικά “τέλεια” εικόνα που προβάλλουν τα μέσα στρέφοντας τα βλέμματα στη δική της αληθινή και τόσο όμορφη εικόνα! Το top model είναι υπόδειγμα self-love και πλέον μια ευτυχισμένη μητέρα, που εξακολουθεί να κάνει συγκριτικό πλεονέκτημά της κάθε τι στο σώμα της που σε άλλους μοιάζει “ψεγάδι”. Την ίδια στιγμή και παρόλο που η μόδα προσεγγίζει όσο ποτέ το diversity, η bridal βιομηχανία κάνει baby steps προς τις συλλογές για γυναίκες με αληθινά σώματα. Το γεγονός αυτό συ συνδυασμός με το προσωπικό της βίωμα την οδήγησαν να πει το “ναι” στη συνεργασία της με τον οίκο Pronovias και να δημιουργήσει μια συλλογή διαθέσιμη σε sizes από 0 έως 34!

“Οι γυναίκες θα πρέπει να νιώθουν τη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση την ημέρα του γάμου τους, να δείχνουν και να αισθάνονται όμορφες. Γι’ αυτό είναι σημαντικό που brands, όπως ο Pronovias προσφέρουν πολυτελείς επιλογές σε γυναίκες κάθε size και στιλ”. Και πράγματι, τα μεγαλύτερα νούμερα είναι περιορισμένης διάθεσης στα καταστήματα, μολονότι η ζήτησή τους είναι αυξημένη. “Συνήθως, χρειάζεται να δοκιμάσουμε ένα μικρότερο νούμερο και έπειτα είτε να δώσουμε ειδική παραγγελία για το νούμερό μας είτε να το αναπροσαρμόσουμε για να μας κάνει.” εξηγεί η Graham και ολοκληρώνει “One size ή στιλ δεν ταιριάζει σε όλες, όταν μιλάμε για νυφικό φόρεμα”!

Κάντε scroll down για να απολαύσετε τα νυφικά της συλλογής…

Και για το τέλος η φωτογραφία της Ashley Graham ως real νύφη το 2010:

Με πληροφορίες από το Vogue.com

Must Read:

Οι όμορφες νύφες βγαίνουν σε όλα τα μεγέθη…

Body Positivity | Οι πιο όμορφες νύφες είναι αυτές που έχουν αυτοπεποίθηση και αγαπούν τον εαυτό τους

Most Popular:

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Οι 10 βασικές υποχρεώσεις της κουμπάρας!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!