Επειδή γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία πως το να βγεις στο «κυνήγι του νυφικού» είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, μαζέψαμε για εσάς κάποια βασικά tips  που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να προφυλαχθείτε από τους «κινδύνους» που παραμονεύουν!

Όλοι ξέρουμε πως το σημαντικότερο πράγμα σε μια νύφη είναι η διάθεσή της. Δε πρέπει να χαλάσει ποτέ και για κανένα λόγο! Προσοχή λοιπόν γιατί ο βασικότερος λόγος για τον οποίο μπορεί να τραυματιστεί η πουπουλένια και κατάλευκη αισιοδοξία σας είναι το ποιοι θα βρίσκονται μαζί σας στην πρόβα νυφικού!

yidotips1

Κλείστε τα μάτια, πάρτε μια ανάσα και σκεφθείτε ποιος σας κάνει να χαμογελάτε; Ναι… εκτός από τον μέλλοντα σύζυγο! Ποιος ή ποιοι σας κάνουν να νιώθετε άνετα, ελεύθερα; Αυτούς θα καλέσετε και μόνο αυτούς! Δεν είναι ανάγκη να πάρετε μαζί όλο το σόι, δεν είναι απαραίτητο να έρθει η μέλλουσα μαμά βου, ή η αδερφούλα του καλού σας, ή η δική σας αδερφή και μητέρα αν δε σας κάνουν να νιώθετε καλά και αν σας εκνευρίζουν. Οι ημέρες πριν το γάμο έχουν αρκετό άγχος για εσάς. Μην αφήσετε να προστεθεί σε αυτό και το άγχος των άλλων. Όσο κι αν τους αγαπάτε. Δώστε προτεραιότητα στον εαυτό σας!

Κάτι άλλο που δε πρέπει να διαφύγει της προσοχής σας είναι οι συνθήκες κατά την πρόβα νυφικού. Καλό είναι να αφιερώσετε μία ολόκληρη ημέρα για αυτή τη διαδικασία και όχι μια ώρα τη μέρα μετά τη δουλειά. Θα είστε κουρασμένη, φορτωμένη με τις έγνοιες της ημέρας και η απόφαση θα γίνει ξαφνικά πιο δύσκολη από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Προσέξτε να είναι σωστός ο φωτισμός κατά τη διάρκεια της πρόβας. Αν ο γάμος σας γίνει έξω, φροντίστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός στο χώρο, σταθείτε για παράδειγμα δίπλα στο παράθυρο, ή σε κάποιο μπαλκόνι για να δείτε πως είναι ακριβώς το νυφικό επάνω σας. Ταυτοχρόνως ελέγξτε τα εσώρουχά σας, αν φαίνονται μέσα από το νυφικό, αν ενοχλούν στο μπούστο, αν χρειάζονται ή όχι τιράντες κλπ.

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι το πώς νιώθετε εσείς φορώντας το νυφικό σας. Είναι αυτό που ονειρευόσασταν; Νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό; Σας εκφράζει σαν προσωπικότητα ή είναι υπερβολικό; Μόνο εσείς γνωρίζετε καλύτερα τα θέλω σας και έτσι εσείς θα είστε ο τελικός κριτής του νυφικού σας.

Εμείς θέλουμε απλά να είστε χαμογελαστή και πραγματικά ευτυχισμένη όταν θα πείτε το yes I do!

yidotips2

yidotips3

Από την Χριστίνα Αντωνακάκη