Περνάτε ώρες αμέτρητες ψάχνοντας και δοκιμάζοντας το νυφικό των ονείρων σας, αυτό που θα εφαρμόζει τέλεια στο σώμα σας και θα σας κάνει να νιώθετε πανέμορφη τη μεγάλη μέρα. Βγάζετε εκατοντάδες φωτογραφίες με αυτό κατά τη διάρκεια του μυστηρίου στην εκκλησία αλλά και στο wedding party αργότερα. Έχετε σκεφτεί όμως πόσο θα ευγνωμονείτε τον φωτογράφο σας χρόνια μετά, εάν του ζητήσετε και κάποιες λήψεις με το νυφικό σας πριν το φορέσετε;

Shot 1

Η ΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

Αποτυπώστε τη χαρά και τη λάμψη σας με μια λήψη το ίδιο πρωινό του γάμου, κρατώντας το νυφικό στα χέρια σας και φορώντας το ομορφότερο χαμόγελό σας. Bonus point: εάν φοράτε κάποια ρόμπα ή πυτζάμες που αξίζουν να φωτογραφηθούν!

1

Shot 2

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

Αναζητούσατε για καιρό το ΣΩΣΤΟ νυφικό, οπότε ήρθε η ώρα να απαθανατίσετε όλες τις λεπτομέρειες που το κάνουν τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Ανάγλυφες δαντέλες, διαφάνειες, απλικαρισμένα λουλούδια… Όποιες και να ‘ναι, το φόρεμά σας αξίζει σίγουρα μια πολύ κοντινή λήψη!

2

Shot 3

THE “HANGING SHOT”

Αυτή η λήψη “αιχμαλωτίζει” το νυφικό σας σε όλο του το μεγαλείο… Σιγουρευτείτε ότι έχετε κρεμάσει το φόρεμα σε μια όμορφη κρεμάστρα και ότι το background είναι ουδέτερο και λευκό!

3

Shot 4

ACCESSORIES

Δεν γίνεται να μην φωτογραφηθούν τα κοσμήματα, οι γόβες και τα τυχόν λοιπά αξεσουάρ σας (πέπλο, γάντια, κλπ). Άλλη μια ευκαιρία να έχετε συγκεντρωμένες σε μια εικόνα τις λεπτομέρειες όλου του bridal look σας!

4

Shot 5

ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Φυσικά και δεν θα αφήσουμε απ’ έξω την μαμά, την αδερφή, τη κουμπάρα και την κολλητή σας! Σίγουρα θα βγάλετε πάμπολλες φωτογραφίες όλες μαζί κατά τη διάρκεια της βραδιάς, όμως μια λήψη με τα φορέματά τους δίπλα στο νυφικό σας πριν ετοιμαστείτε, θα συμπληρώσει το άλμπουμ με τον πιο γλυκό και στιλάτο τρόπο!

5

Credits

Φωτογραφίες: Γιώργος Μπουζάκης

5 MUST HAVE

Διάβασε αυτό το άρθρο και ακόμα περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I do που κυκλοφορεί σε 250 σημεία σε όλη την Ελλάδα!

Από τη Σοφία Ιωάννου