Η ολοκληρωμένη κολεξιόν της Ματίνας Μέγκλα μας καλεί να καλωσορίσουμε το νέο, φθινοπωρινό σκηνικό μέσα από μια μαγική φωτογράφιση στη φύση.

yes-i-do-megla_2.jpg

Η συλλογή

Το μήνυμα της νέας συλλογής με concept Natura-L•Ove βασίζεται στα συστατικά που η ίδια η σχεδιάστρια θεωρεί απαραίτητα για τη δημιουργία ενός επιτυχημένου ρούχου. «Αέρας, απαλές υφές, φρέσκες μυρωδιές, αγγίγματα στη γη και αγάπη. Θεωρώ τη στροφή στη φύση αναγκαία μα και φυσική. Εκεί βρίσκεται ό,τι χρειαζόμαστε για να υπάρχουμε, εκεί ανοίγει η ψυχή μας» μας λέει η Ματίνα Μέγκλα παρουσιάζοντας τις φωτογραφίες της νέας της συλλογής, που μας μεταφέρουν σε ένα σκηνικό όπου τα φθινοπωρινά φύλλα ζωγραφίζουν το πιο ζηλευτό πεδίο δημιουργίας.

Κεφάλαιο «Φθινοπωρινή Νύφη» by Stamatia Megla

«Η φθινοπωρινή Megla-m νύφη είναι χαλαρή, ευχάριστη και ευγενής. Το μακρύ μανίκι στο νυφικό της φόρεμα είναι must, αφού τονίζει καλύτερα την υπόλοιπη σιλουέτα της. “Αγκαλιάζει” τα λουλούδια και τα χέρια της με έναν αριστοτεχνικό τρόπο. Το καλσόν μπορεί να γίνει στοιχείο της νυφικής της εμφάνισης, αρκεί να μην την καταπιέζει. Δίνει δικαίωμα για ακόμα περισσότερες πινελιές και ολοκληρώνει το σύνολο αναδεικνύοντας ακόμα και το παπούτσι. Το μακιγιάζ της είναι nude και φυσικό, χωρίς να γίνεται παρερμήνευση στα μάτια και το γεμάτο ευτυχία χαμόγελό της. Τα στοιχεία που ίσως προσέθετα στην εικόνα της νύφης, αν υποθέσουμε ότι ο γάμος πραγματοποιείται υπό βροχή, θα ήταν μια κάπα και μια υπέροχη ομπρέλα που θα πλαισιώνει ρομαντικά τη στιγμή του φιλιού».

yes-i-do-megla.jpg

Τα υλικά

Πρωταγωνιστές της συλλογής είναι η οργάντζα και το μετάξι. «Αγάπησα την έλλειψη βαρύτητας και τη διαφάνεια που χαρίζουν τα συγκεκριμένα υλικά» μας εκμυστηρεύεται. Σκοπό της, όπως πάντα, αποτελεί η άνεση που νιώθει η νύφη μέσα στο νυφικό της σύνολο σε συνδυασμό με τον εντυπωσιασμό: «Η έλλειψη άνεσης, αναπόφευκτα, οδηγεί στην απουσία του οπτικού εντυπωσιασμού».

yes-i-do-megla_4.jpg

Μια ολοκληρωμένη κολεξιόν

Εκτός από τα νυφικά, η νέα συλλογή Natura-L•Ove περιλαμβάνει σύγχρονα ρούχα με χαρακτήρα, τόσο για τη νύφη που δεν θέλει να φορέσει νυφικό, όσο και για την κουμπάρα ή την καλεσμένη. Η δουλειά που έχει κάνει η σχεδιάστρια στο χρώμα και τα πατρόν είναι εντυπωσιακή. Κυριαρχούν οι σπάνιες αποχρώσεις του μπλε, του πετρόλ και του εκάι, ενώ εντύπωση κάνουν τα αρχιτεκτονικά πλισέ και τα ιδιαίτερα κοψίματα στα μανίκια.

yes-i-do-megla_3.jpg

Συμβουλές από μια σχεδιάστρια σε μια νύφη!

– Προσπαθήστε να αποβάλλετε το άγχος που προκύπτει από την προσπάθειά σας να ευχαριστήσετε συγγενείς και καλεσμένους. Αυτή είναι η δική σας στιγμή!

– Κατά την επιλογή του νυφικού των ονείρων σας, ακολουθήστε την προσωπικότητά σας. Μη φοβηθείτε το ρίσκο τού να δοκιμάσετε έστω κάτι με το οποίο δε θα φανταζόσασταν ποτέ τον εαυτό σας.

Credits

Photos: Γιώργος Αδάμος

Μοντέλα/χορεύτριες: Γεωργία Ξηρού, Γεωργία Αβασκαντήρα

Hair: Εύη Πατσιατζή

Make-up: Ηλιάννα Ζελενίτσα

Βοηθοί: Νικόλ Κώτσια, Θάλεια Σακαλή

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

megla.jpg

Διαβάστε επίσης…