Τέσσερις γενιές τώρα, η οικογένεια της Maggie Sottero βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της δημιουργίας νυφικών παγκοσμίως, και όχι τυχαία, αφού η τέχνη του νυφικού «κυλάει πια στο αίμα τους». Ειδικά από το 1997 και μετά, που ίδρυσε το δικό της label, η Maggie Sottero, εξελίσσει συνεχώς τις τεχνικές ραψίματος, δημιουργώντας νυφικά που αιχμαλωτίζουν την φαντασία και εμπνέουν την ομορφιά.

Είτε έχουν το χαρακτηριστικό πλέον του οίκου κλείσιμο «τύπου κορσέ», είτε όχι, μοιάζουν με κοσμήματα χωρίς όμως να είναι υπερβολικά, κεντημένα με περίτεχνα σχέδια και λεπτομέρειες που μπορεί να μη διακρίνονται πάντα με γυμνό μάτι, ραμμένα από υφάσματα εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, όλα τους χειροποίητα και τόσο μοναδικά, που μαρτυρούν πως είναι φτιαγμένα με μεράκι, αγάπη και αφοσίωση, με έναν και μόνο στόχο, να αντανακλούν το ύφος και το μοναδικό στυλ κάθε νύφης ξεχωριστά.

Όπως για κάθε γυναίκα υπάρχει ένα ξεχωριστό ταίρι που την περιμένει, έτσι και για κάθε νύφη, υπάρχει ένα πραγματικά ξεχωριστό νυφικό που συγκεντρώνει ακριβώς αυτά που θέλει και χρειάζεται, και την περιμένει στον οίκο της Maggie Sottero. Αξίζει πραγματικά μια περιήγηση στο site της, εμείς με μεγάλη δυσκολία επιλέξαμε τα 15 αγαπημένα μας.

maggie-sottero-1

maggie-sottero-2

maggie-sottero-3

maggie-sottero-4

maggie-sottero-5

maggie-sottero-6

maggie-sottero-7

maggie-sottero-8

maggie-sottero-9

maggie-sottero-10

maggie-sottero-11

maggie-sottero-12

maggie-sottero-13

maggie-sottero-14

maggie-sottero-15

Maggie Soterro

Site: www.maggiesoterro.com

Facebook: Maggie.Soterro

Instagram: maggiesoterrodesigns

Από την Εύα Ανυφαντή