Εδώ και καιρό, τα παραμυθένια νυφικά της Δήμητρας Αντωνέα φιγουράρουν στα πιο prestigious -παγκοσμίως- wedding blogs. Σε αυτό το αφιέρωμα παρουσιάζουμε τα φορέματα που μάγεψαν το διεθνές κοινό και συζητάμε με τη σχεδιάστρια για τις πρόσφατες επιτυχίες της!

STYLE ME PRETTY

Φεβρουάριος 2017 | Photos:  Adrian Wood Photography | Planning: Corfu wedding planner

Το φθινοπωρινό σκηνικό της Κέρκυρας αποτέλεσε το τέλειο φόντο για αυτό το ρομαντικό νυφικό. Το blog εστίασε στις ντελικάτες φλοράλ λεπτομέρειες και τα κεντήματα με χρυσοκλωστή που διακοσμούν το νυφικό. Δείτε τη δημοσίευση εδώ.

Ιούνιος 2019, Photos: Anna Roussos & Thanos Asfis, Planning and styling: Lily of the Valley

Σε μια φωτογράφιση στο Αμάλφι, το κορυφαίο wedding blog εκθειάζει το Made Bride by Antonea νυφικό για τις φλοράλ λεπτομέρειες, τα κεντήματα και τις παστέλ ροζ και πράσινες αποχρώσεις του. Η βελούδινη κορδέλα του νυφικού αγκαλιάζει τη μέση της νύφης και επισφραγίζει τον αριστοκρατικό χαρακτήρα της εμφάνισής της. Δείτε τη δημοσίευση εδώ

WEDDING CHICKS

Απρίλιος 2018 | Photos: Sotiris Tsakanikas | Event Planning & Design: Only for You Events

Το two-piece νυφικό σύνολο μάγεψε τη συντακτική ομάδα, τόσο του Wedding Chicks όσο και τη δική μας! Εντυπωσίασε με την ανάλαφρη γραμμή του, τα κεντημένα μοτίβα και τις απλικαρισμένες υφασμάτινες πεταλούδες, που έκαναν τη νύφη να μοιάζει με αιθέρια ύπαρξη στον «μυστικό κήπο» μιας ιδιωτικής βίλας στην Αθήνα! Δείτε τη δημοσίευση εδώ.

Απρίλιος 2019 | Photos: George Liopetas, Fine Art Photographs | Planning and styling: Time For Elegance
 

Το φόρεμα με το περίτεχνο άνοιγμα στην πλάτη και τα beaded κρόσσια γοήτευσε την ομάδα του Wedding Chicks με τη δαντέλα του, που έκανε τη νύφη να μοιάζει αέρινη και παραμυθένια. Δείτε τη δημοσίευση εδώ

WEDDING SPARROW
Νοέμβριος 2018 | Photos: Sotiris Tsakanikas | Planning and styling: Maria Sila (Tie The Knot Santorini)

Το ρομαντικό νυφικό φωτογραφήθηκε στη Σαντορίνη και το Wedding Sparrow στάθηκε στη λεπτοδουλειά και το προσεγμένο tailoring του οίκου Made Bride by Antonea. Με styling που παραπέμπει στην Belle Époque, εντυπωσίασαν τα κεντημένα άνθη και τα μοτίβα πτηνών που είναι τοποθετημένα σε στρατηγικά σημεία του φορέματος. Διαβάστε τη δημοσίευση εδώ

Little Chat με τη σχεδιάστρια Δήμητρα Αντωνέα

yes-i-do-antonea.jpg

Πώς προέκυψε η παρουσία των νυφικών σας στα κορυφαία wedding blogs του εξωτερικού;

Έχω την τύχη να συμμετέχω σε συνεργασίες με πολύ αξιόλογους επαγγελματίες γάμου. Με μεγάλη μας χαρά είδαμε τα αποτελέσματα των συνεργασιών αυτών να δημοσιεύονται σε μερικά από τα μεγαλύτερα bridal blogs, όπως το Style Me Pretty, το Wedding Chicks, το Wedding Sparrow, το 100 Layer Cake και άλλα. Προσωπικά, είμαι πάντα θετική και επιδιώκω ωραίες ομαδικές συνεργασίες, που ανεβάζουν το δημιουργικό επίπεδο όλων όσοι συμμετέχουν σε αυτές. Η διορατικότητα και η συνεχής επαγρύπνηση χαρακτηρίζουν τόσο εσάς την ίδια όσο και το brand σας.

Πώς αυτές οι ιδιότητες σας βοήθησαν να εξελιχθείτε στο εξωτερικό;

Αναμφισβήτητα, όποιο χαρακτηριστικό διαθέτει κανείς -είτε είναι έμφυτο είτε το καλλιεργήσει στην πορεία- τον βοηθά τόσο στην προσωπική του εξέλιξη όσο και στην επαγγελματική ανέλιξη. Στη δουλειά μου έχω μάθει να ακολουθώ το ένστικτό μου, ταυτόχρονα να αφουγκράζομαι το περιβάλλον, αλλά και να παρακολουθώ το παγκόσμιο γίγνεσθαι όσον αφορά τη μόδα.

Ποιο είναι το feedback που λαμβάνετε για τη δουλειά σας από τους επαγγελματίες του εξωτερικού;

Αυτήν τη στιγμή υπάρχει πολύ θετική ανταπόκριση από το εξωτερικό, και το ενδιαφέρον για σχεδιαστές που έχουν κάτι διαφορετικό να προσφέρουν είναι μεγάλο. Χαίρομαι ιδιαίτερα όταν έρχονται μηνύματα εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Ευρώπη, την Αμερική, ακόμα και από την Ασία. Βέβαια, η διεθνής αγορά είναι ένας δύσκολος στίβος, τον οποίο δεν έχω κατακτήσει ακόμη. Έχω κάνει, όμως, την αρχή και προσπαθώ για το καλύτερο.

Next step…

…next brand new collection! Με την ίδια προσήλωση, αγάπη και ενθουσιασμό ετοιμάζω τη νέα μου συλλογή για το 2020! Θα ακολουθεί τα γνωστά, αναγνωρίσιμα, πια, χαρακτηριστικά του Made Bride by Antonea, αλλά θα έχει και πολλά καινούρια στοιχεία και τεχνοτροπίες.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

made_bride_by_antonea_yid15_2sel.jpg

Διαβάστε επίσης…