Είναι τόσο όμορφο να δοκιμάζουμε, να πειραματιζόμαστε, να ανοίγουμε τα μάτια μας σε νέους δρόμους και άγνωστα μονοπάτια και τελικά να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα. Ναι, ακόμα και όταν πρόκειται για το νυφικό του γάμου μας, δεν πρέπει να επαναυόμαστε και να επιλέγουμε εκείνα τα σχέδια που κάπου έχουμε ξαναδεί ή κάποιος μας πρότεινε, κάπου – κάποτε. Αξίζει να βάλουμε την προσωπικότητά μας, να μας αρέσει 100% και φυσικά το τέλειο νυφικό (το δικό σου νυφικό δηλαδή) πρέπει να αναδεικνύει τη σιλουέτα μας.

Οι τάσεις κάθε χρόνο ξεπηδούν η μια μετά την άλλη. για να τις παρατηρούμε, να τις απορρίπτουμε, να τις ερωτευόμαστε και στο τέλος να μας εμπνέουν. Μια τέτοια τάση φέτος που σίγουρα θα σε εμπνέυσει είναι εκείνη που θέλει τα νυφικά του καλοκαιριού να γεμίζουν φτερά. Και όταν λέμε φτερά, εννοούμε πολλά φτερά!

Φωτογραφία instagram @tallermarmo

Τα φτερά είναι ένα υλικό – ένα διακοσμητικό – αρκετά κομψό και σίγουρα αέρινο. Προσθέτει μια κομψή και ιδιαίτερη πινελιά και ταιριάζει σε όλους τους γάμους και ιδιαίτερα σε εσάς που ετοιμάζεστε για ένα γάμο με boho αισθητική. Φυσικά τα όμορφα φτερά δίνουν και μια ρομαντική διάθεση, κάτι που τα κάνει ακόμα πιο αγαπητά στις μέλλουσες νύφες.

Φωτογραφία instagram @cultgaia

Τα φτερά πια αντιθαθιστούν κλασικά υλικά των νυφικών όπως το τούλι και τη δαντέλα. Η αλήθεια είναι ότι τα φτερά δίνουν ένα πιο stylish και σύγχρονο αέρα, μετατρέποντας τα νυφικά σε statement κομμάτια.

Φωτογραφία instagram @aidanbyam

Πριν επιλέξετε ένα νυφικό με φτερά, καλό θα ήταν να γνωρίζετε ποιά είναι τα δυνατά σημεία της σιλουέτας σας, έτσι ώστε να αποφύγετε τον όγκο που μπορεί να δημιουργήσουν τα φτερά. Στο τελειώμα ενός κοντού νυφικού ή στα μανίκια, είναι δύο σημεία που δύσκολα θα αλλάξουν την εικόνα σας. 

Φωτογραφία instagram @cultgaia

Ώρα για έμπνευση: 

Φτερά στα μανίκια, στο λαιμό, στο μπούστο, στο τελείωμα της φούστας, φτερά παντού! Πολλοί οίκοι μόδας φέτος επενδύουν σε αυτό το τόσο ιδιαίτερο και αέρινο υλικό και μέσω των σχέδιων τους, σε εμπνέουν. Μια ματιά αρκεί, για να τα ερωτευτείς!

1.

Nυφικό 16 Arlington. 

2.

Νυφικό Aidan by Aidan Mattox.

.

3.

Nυφικό aller Marmo.

4.

Nυφικό Christopher Kane.

5.

Nυφικό Cinq a Sept. 

6.

Nυφικό Cult Gaia.

7.

Νυφικό Gilda and Pearl.

8.

Νυφικό – Blazer Rachel Gilbert.

YES I DO TIP: Πρόσθεσε κίνηση και επιπλέον ενδιαφέρον στις φωτογραφίες του γάμου σου, επιλέγοντας ένα νυφικό με αέρινα και κομψά φτερά!

Must Read:

20 συγκλονιστικά νυφικά που θα λα-τρέ-ψε-τε!

Τα 5 στιλ νυφικού που κολακεύουν όλες τις γυναίκες

Ποια είναι τα 10 πιο δημοφιλή λουλούδια για τη νυφική ανθοδέσμη;

Most Popular:

Παντρεύεσαι μέσα στο 2021; Αυτά είναι τα 4 πράγματα που πρέπει να ξέρεις

Οργάνωση γάμου: Δημιουργήσαμε την απόλυτη wedding planning checklist!

Ετήσια Συνδρομή | Το #1 wedding free press της χώρας στην πόρτα σας!