Η σύγχρονη, δυναμική γυναίκα αποτέλεσε την έμπνευση για τη δημιουργία της bridal collection LOLA. Αφουγκραζόμενη τις ανάγκες της μοντέρνας bride to be, ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτές: σχεδιάζει νυφικά από τις καλύτερες πρώτες ύλες για όσες γυναίκες δίνουν σημασία στην υψηλή ποιότητα και πολυτέλεια, χωρίς όμως να χάνουν ούτε πόντο από το στιλ και τη φυσικότητά τους!

lola-bridal-collection-yes-i-do13.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do12.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do14.jpeg.jpg

Νυφικά που ακολουθούν μίνιμαλ και λιτές γραμμές, με φινετσάτες λεπτομέρειες και χωρίς υπερβολές στα κοψίματά τους, αντικατοπτρίζουν την έντονη, πρακτική αλλά και ρομαντική προσωπικότητα της νύφης!

lola-bridal-collection-yes-i-do11.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do10.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do9.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do8.jpeg.jpg

Με τα μοναδικά υφάσματα να εισάγονται κατά αποκλειστικότητα από όλη την Ευρώπη, η υψηλή ποιότητα είναι προφανής στο καθαρό μετάξι, στις μουσελίνες, στις ζορζέτες, στις οργάντζες και στο σατέν. Αραχνοΰφαντες δαντέλες και υπέροχα τούλια ντύνουν με αξεπέραστη κομψότητα τα μπούστα και τις μακριές φούστες των νυφικών. 

lola-bridal-collection-yes-i-do7.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do6.jpeg.jpg

Τα νυφικά είναι όλα sur mesure, κομμένα και ραμμένα δηλαδή ακριβώς στα μέτρα της νύφης, σύμφωνα με τη δική της αισθητική και ακριβώς όπως έχει ονειρευτεί το νυφικό των ονείρων της! Το ακόμη πιο ευχάριστο είναι ότι το φόρεμα κάνει μόνο 20 μέρες να παραδοθεί στα χέρια της νύφης και αφού έχουν προηγηθεί μόλις 2 πρόβες! 

lola-bridal-collection-yes-i-do4.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do3.jpeg.jpg

Απώτερος σκοπός είναι φυσικά να αναδειχθεί η φυσική ομορφιά και τα δυνατά χαρακτηριστικά της κάθε κοπέλας, καθώς και η ευτυχία και η λάμψη της, που πηγάζουν αβίαστα από μέσα της τη μεγάλη μέρα! Τα νυφικά LOLA εξάλλου είναι σχεδιασμένα για να μένουν ανεξίτηλα στη μνήμη για την διαχρονικότητα και την μοναδική πολυτέλειά τους!

lola-bridal-collection-yes-i-do.jpeg.jpg

lola-bridal-collection-yes-i-do5.jpeg.jpg

Διαβάστε επίσης…

Lola Bridal | η νέα συλλογή νυφικών!

Designers we love: Victoria Kyriakides

Designers we love: Christian Siriano