Από τη Γωγώ Καρκάνη

Μπορεί η φυσική ομορφιά της ελληνικής θάλασσας να συνταιριάξει με την urban ατμόσφαιρα των αμερικανικών μητροπόλεων; Ο Demetrios James Elias θα απαντούσε απερίφραστα «ναι», αποδεικνύοντάς το στην πράξη. Εναρμονίζοντας φαινομενικά ετερόκλητα στοιχεία, δημιουργεί φορέματα για νύφες που έχουν αντιληφθεί την υπεροχή των αντιθέσεων, γυναίκες μοντέρνες και ρομαντικές μαζί.

Έτσι, για την Collection 2020, δε θα μπορούσε να βρει καλύτερο σκηνικό από το πανέμορφο Μαϊάμι, όπου μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο εμβληματικό Ocean Drive και στο Art District παρέα με τη μούσα του Ιωάννα Μπέλλα, Σταρ Ελλάς 2018, και άλλα κορυφαία μοντέλα. Αυθεντικές Αρ Ντεκό προσόψεις και σύγχρονα γκράφιτι που ορθώνονται στο βάθος απέραντων αμμουδιών γίνονται το ιδανικό φόντο που θα αναδείξει τις δημιουργίες του.

Νυφικά με δραματικές ουρές και πέπλα, αισθησιακά, σέξι κοψίματα και ρομαντικές δαντέλες, χυτές γραμμές και εντυπωσιακοί όγκοι συνθέτουν μια συλλογή που απευθύνεται σε κάθε στιλ και σωματότυπο, σε κάθε budget αλλά και στην επιθυμία για πολυτέλεια. Μια συλλογή που συνδυάζει την κομψότητα, την έμφαση στη λεπτομέρεια, τη σύγχρονη λειτουργικότητα και τη λάμψη.

Οι νύφες του Demetrios θα αναζητούσαν στο Μαϊάμι τις γωνιές του που είναι γνώριμες από τον κινηματογράφο, θα πήγαιναν σε μουσεία και γκαλερί, θα επισκέπτονταν το boutique hotel που στεγάζεται στην παλιά κατοικία του Gianni Versace, θα θαύμαζαν την αρχιτεκτονική και τη φυσική ομορφιά της περιοχής που καθορίζεται από τη θάλασσα και τους φοίνικες. Θα βυθίζονταν στη λάμψη της, ενώ ταυτόχρονα δε θα σταματούσαν να ονειρεύονται και να νιώθουν ερωτευμένες.

Διαβάστε αυτό το άρθρο και ακόμη περισσότερα στο νέο τεύχος του Yes I Do που κυκλοφορεί σε 300 premium σημεία σε όλη την Ελλάδα. 

demetrios.jpg

Διαβάστε επίσης…

Δείτε πρώτοι τις μαγικές συλλογές Demetrios για το 2021

Demetrios James Elias: Όλες οι νύφες έχουν δικαίωμα στην κομψή πολυτέλεια

Μια αληθινή Demetrios bride μοιράζεται μαζί μας τη δική της αισιόδοξη και συγκινητική ιστορία γάμου εν μέσω κορωνοϊού