Ο οίκος Demetrios προσφέρει στις μέλλουσες νύφες ένα μεγάλο εύρος επιλογών σε νυφικά που βρίσκονται στην αιχμή της μόδας. H διαχρονική φινέτσα ενώνεται με τα τελευταία bridal trends και μαζί συνθέτουν το παζλ μιας στιλιστικά άρτιας νυφικής εμφάνισης. Στις νέες συλλογές για το 2021 Cosmobella και Destination Romance, εντοπίσαμε όλες τις τάσεις που οφείλει να γνωρίζει κάθε μέλλουσα νύφη. Κάθε νυφικό έχει ιδιαίτερα στοιχεία που του χαρίζουν μια μοναδική ταυτότητα. Αναπάντεχοι συνδυασμοί σε υφάσματα -όπως τούλι συνδυασμένο με σατέν και δαντέλα- επαναπροσδιορίζουν τις έννοιες «διαχρονικό» και «μοντέρνο» κάνοντάς τις να πλησιάζουν η μια την άλλη. Φίνα και ανάλαφρα υλικά συνθέτουν αέρινα νυφικά που φιλτράρουν την έννοια του ρομαντισμού με τα σύγχρονα standards. Επιπλέον, τα αποσπώμενα statement μανίκια δίνουν στη νύφη τη δυνατότητα να αλλάξει look από την τελετή στο πάρτι και παράλληλα απρόσμενα ανοίγματα έρχονται να αναβαθμίσουν bridal σταθερές, όπως αυτή με τα εφαρμοστά bodices και τα ογκώδη ball gowns.

Κάντε scroll down για ένα sneak peek των νυφικών του 2021…

Ακολουθήστε το Instagram account του οίκου @demetriosbride για άφθονη bridal έμπνευση ή επισκεφτείτε το site του για να βρείτε το νυφικό που σας ταιριάζει!

Διαβάστε επίσης…

Demetrios: Tο brand του Ελληνοαμερικανού σχεδιαστή Demetrios James Elias απογειώνει το glamour με nothing less than perfect νυφικά φορέματα

Demetrios: Tο νυφικό των ονείρων σας μπορεί να είναι αυτό που δεν έχετε φανταστεί ακόμη…

Βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά νυφικά στη φετινή συλλογή του οίκου Demetrios με πρωταγωνίστρια την Ιωάννα Μπέλλα